Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] bukmacherka

9 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
744 Wyświetlenia
kunaguero5

Grywa ktoś regularnie ? Ja jestem bukmacherowym niedzielnym fishem i od czasu do czasu uloze jakis kupon ciekawy :D

Dzisiaj naprzyklad:
polska - puertoryko 1
jonsson - kolodziej 2
hancock - holder 1

za 30zl na 120 :tongue:

8 odpowiedzi
AsasynRz

Ja gram. I nawet można powiedzieć, że jestem regualrsem _biggrin: .
Gram jakoś od początku tego roku. Na razie nie dysponuję dużym bankrollem więc i zarobki nie są za wielkie. Ale ponad 400 zł miesięcznie przeważnie mam więc i tak nie jest źle ;p

Teraz trzeba tylko trochę finanse ustabilizować i powiększyć bankroll to i zyski będą dużo większe ;)

Sam specjalizuję się w obstawianiu tenisa ale polecam Ci rozejrzeć się w internecie za stronami gdzie publikowane są analizy meczowe - jak znajdziesz dobrą to dodatkowo możesz się wspierać typami tamtejszych użytkowników lub po prostu sprawdzić tok swojego myślenia, bo czasem to właśnie z forów dowiaduję się o ważnych kontuzjach itp.

Niestety, najlepsze z tych forów są raczej zamknięte - dostępne tylko dla zaproszonych użytkowników, którzy w zamian za dobre typy, sami od siebie też muszą takie dawać. Ale jak chcesz to napisz priv do mnie to Ci linki do stron na których nie potrzeba zaproszenia ;)

Obstawialem przez jakis czas regularnie - moze 2-3 miesiace.

Glownie NBA, bo ogladam mecze i interesuje sie tym co dzieje sie wokol ligi. Czasem tez pilke nozna i MMA, czyli pozostale dwie dziedzine z ktorych czytam newsy i mam jakies pojecie.

Nawet czytajac fora i analizy nie dawalem rady wychodzic w longtermie na +. Przez jakis czas byl fajny rush, gdzie chyba 10 dni pod rzad wychodzilem na plus, ale suma summarum pozniej wszystko sie wyrownywalo i wychodzilem pod koniec miesiaca, zirytowany na 0. Wiec dalem sobie spokoj.

Jezeli chodzi o 'niedzielne obstawianie', to 95% ludzi ktorzy obstawiaja w ten sposob wychodzi pewnie na minus. Wiec dla mnie to bez sensu, chyba ze ktos lubi sobie pogumblowac :<

sporo sie gralo za czasow licealnych pare lat temu ale nie jest to dochodowy interes, teraz gram jedynie kilka zakladow rocznie za grosze po jakims kosmicznym kursie (dokladny wynik itp) ot zeby sie ciekawiej mecz ogladalo :)

Modger

Ja obstawiam czasami mecze które oglądam, głównie dla emocji . Ci co się zajmują bukmacherką polecają betfair giełdę czy coś takiego.

AsasynRz

tak, betfair jest godny polecenia ;) najwyższe kursy i sporo opcji nie dostępnych u innych bukmacherów, tylko na początku może być ciężko połapać się w ich systemie ;p

Co do wypowiedzi Supernite z wychodzeniem na zero, to mogłeś popełniać jeden z częstych błędów w bukmacherce tzn. wszystkie spotkania obstawiane za tę samą kasę. Chcąc osiągać zyski trzeba umieć ocenić prawdopodobieństwo wejścia zakładu i na tej podstawi różnicować stawki.
Ja tak jak mówię, gram od pół roku i w tym czasie tylko w styczniu byłem lekko na minus. Pozostałe miesiące regularnie wypłacam - czasem więcej, czasem mniej ale zawsze ;) do tej pory wypłaciłem 1700. Oczywiście jest tutaj kolejna analogia do pokera, że można "przejść na wyższy limit" i znacząco zwiększyć dochody, więc nie powiedział bym że nie jest to dochodowy interes, tylko tak jak w pokerze, ktoś musi stracić, żeby ktoś inny mógł zarobić.

Chyba nie złamiesz regulaminu jak podasz te linki na forum.

ahmedzik2009

Napisane przez HrabiaJaro
Chyba nie złamiesz regulaminu jak podasz te linki na forum.

+1 albo przyjmij moje zaproszenie i mi je wyślij ;)

z góry dzięki

wukaesiak

znam świetne forum bukmacherskie :)