Ale dzisiaj na PP kolesia spotkalem, wszedlem na stol i czekam na bb zeby zaczac, a ten typ mi 6 albo 7 razy po tym jak zagral bb robil sit out ![]()
Nie spieszylo mi sie wiec z ciekawosci chcialem sprawdzic kiedy mu sie to znudzi.
Zryty,
Jakbyś mógł przybliżyć temat, który poruszyłeś...
Siedzieliśmy z simoo dobre 10 minut zastanawiając się, co to za typ i co on takiego zrobił.
Ja rozumiem to tak, że typ po prostu robił sit-outa po zapłaceniu i rozegraniu rozdania z pozycji BB, dlatego BB nie mógł przejść na Zrytego jeśli siedział bezpośrednio po jego lewej stronie, lecz go omijało - ja tak to zrozumiałem, ale bardzo dziwne zachowanie (nigdy się z czymś takim nie spotkałem), a jeszcze bardziej -EV.
Chyba o to ze Zryty byl zaraz za tym kolesiem i gdy Zryty mial postawic BB koles nie stawial SB tylko specjalnie robil sitouta zeby przeskoczylo Zrytego. Ciezko wytlumaczyc ale chyba dobrze rozumuje.
//u gory ladniej wytlumaczone
Zryty napisał
Ale dzisiaj na PP kolesia spotkalem, wszedlem na stol i czekam na bb zeby zaczac, a ten typ mi 6 albo 7 razy po tym jak zagral bb robil sit out
![]()
Nie spieszylo mi sie wiec z ciekawosci chcialem sprawdzic kiedy mu sie to znudzi.
No dobra, i kiedy przestał, po tych siedmiu razach, czy Tobie się znudziło?
Pierwszy poleglem, bo mnie ze stolu wywalilo za bezczynnosc. Nie wchodzilem drugi raz bo po stanowilem zakonczyc sesje.