Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dziwny strit

17 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,355 Wyświetlenia

Strackula69 shows [ 4c, 3c ]a straight Ace to Five.
jak ktoś mi powie jak on w rękę wcisną więcej niż 5 kart to gratulacje i jak się robi strita od asa do 5 -.-

16 odpowiedzi
artaveld

Pierwsza karta as, druga karta dwojka, trzecia karta trojka, czwarta czworka i piata piatka ;-) easy

a to tak się da? :P nie wiedziałem

oj da się ^^

Oj, żeby tego nie wiedzieć? :P

Masqb

Też za pierwszym razem o tym nie wiedziałem ^^

kaczuba

Kto pyta nie błądzi. :P

Za pierwszym razem jak trafilem wheel'a dalem fold i po dwoch sekundach glosno zakląłem :)

Też zanim zaczełem grać przez neta nie wiedziałem, że jest taki strit, ale jak tylko zawitałem na pokerstrategy to się dowiedziałem. Widać nie czytało się artykułow, nie ładnie, nie ładnie :P

As jest traktowany wtedy jako 1... 1,2,3,4,5 ---- Strit :]

MoroP

Zapraszam do zapoznania się z artykułami. Ciekawe jak quiz zdałeś skoro układy Ci się mylą :)

Mooris

MoroP napisał
Zapraszam do zapoznania się z artykułami. Ciekawe jak quiz zdałeś skoro układy Ci się mylą :)

ojj tam czepiasz się :)

MoroP napisał
Ciekawe jak quiz zdałeś skoro układy Ci się mylą :)

Pewnie mial gotowca ;P

adramalech

to zerknijcie na tą perełkę :)
z pewnego forum

myslalem ze skoro As moze zaczynac strita, to DKA23 to tez strit, ale sie widocznie pomylilem, czas isc do spania.. zmeczony jestem zbytnio ;]

ociosanek

Heh dobre :P Ja od dziecka wiedziałam że As może robić za jedynkę :) znaim zaczęłam grać w pokera to w pasjansa się gralo :P

Mooris

ociosanek napisał
Heh dobre :P Ja od dziecka wiedziałam że As może robić za jedynkę :) znaim zaczęłam grać w pokera to w pasjansa się gralo :P

To ja z kolei nie umiem grać/układać pasjansa :P

mcmoe

headsup pasjans 4 rollz?