Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Giełda sportowa

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
908 Wyświetlenia
Bolexx

Witam

Jest dużo stron dotyczącej giełdy sportowej i stron jak wygrywać itp. chociaż znając życie należą one do Betfair...Są tu jacyś ludzie którzy mieli/mają do czynienia z tą giełdą ,jak to naprawdę jest z tymi zarobkami.Może znacie jakieś blogi dobrych traderów na tej giełdzie ? Oczekuje od was opinii ;)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
cashplayer19

Nie Polecam,z mojego doświadczenia wiem że już lepiej grać w pokera jakieś NL10.Mimo że od tradycyjnego gamblingu handel na betfair znacznie się różni lecz w gruncie rzeczy wystarczy czerwona karta,jakiś upadek na korcie,wezwanie lekarza czy wizyta w toalecie przy niekorzystnym wyniku w tenisie i możesz być w czarnej d****.Nie mówię już o awariach bo ich jest coraz mniej.Próbka z tegorocznej przygody na Betfair poniżej

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

No to przejabane.Mnie najbardziej wkurwia bukmacherka ...

Odpowiedz
Cytat
PrzemoPL

bukmaherke traktowałbym raczej rekreacyjnie czyli czasami z kolegami do sts za 2 zł obstawić kilka meczy.

Odpowiedz
Cytat

Bukmacherka to może przyjemna zabawa ale nie dla kieszeni. Jedynym sposobem by coś na tym zarobić jest duży kapitał początkowy ;)

Odpowiedz
Cytat
zyvy

mozesz prubowac normalna gielde walutowa forex zakladasz sobie demo konto i prubujesz jak ci idzie
dla nowych w temacie gieldy i niemajacych wyksztalcenia ekonomicznego polecam: podstawy gieldy walutowej - piotr surdel

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69

Z bukmacherką tak jak z pokerem, BRM się bardzo liczy.

Odpowiedz
Cytat