Witam,mam pytanie odnośnie gry z Polski,dawno mnie nie było i jestem zielony 😄, gdzie można się normalnie zweryfikować i grać bez lipy?, Konto mam na skrillu jak coś,wiem że najlepiej robi wpłaty na Skrill później na daną platformę, później wypłata z danej platformy na Skrill, później operować najlepiej karta że skrilla. Chodzi mi na jakiej platformie najlepiej grać z VPN czy bez? I czy problem z weryfikacja,jakbyl jakiś temat związany z tym co pisze to proszę o linka i zamknięcie tematu.
Pozdrawiam.
Poker Stars , GG poker, BetONLine, Unibet, Americas Cardroom bez problemowo, VPN odradzam bo wszędzie za to lecą dożywotnie bany
Na PokerStars mam konto,bez VPN nie da rady tam się zalogować... Ten ggpoker normalnie podaje polskie dane i gram sobie bez lipy? , Weryfikacja przechodzi normalnie?
W internecie można znaleźć instalkę P* na innych stronach. Ja tak zainstalowałem bez vpn jakiś czas temu.
A weryfikacja normalnie? Polskie dane i można grać ?, Konto miałem tam zakładane bardzo dawno 😄
Napisane przez mrmb1
Na PokerStars mam konto,bez VPN nie da rady tam się zalogować... Ten ggpoker normalnie podaje polskie dane i gram sobie bez lipy? , Weryfikacja przechodzi normalnie?
ja mam normalnie założone i bez zadnych VPN się loguję. Prawdopodobnie musisz zmienić ustawienia DNS w połaczeniu internetowym na googlowskie i bedzie smigac zarówno klient jak i strona starsów bez VPN
Dzięki za rady, jutro ogarnę co i jak znacie wmiare jakieś świeże materiały żeby przypomnieć sobie co nie co?,może być po angielsku.
Starting hands, tutaj na forum aktualne jest wszytko,czy coś się pozmieniało przed te parę lat?
Zależy na jakich stawkach planujesz grać, jak micro to możesz sobie pobrać za free książkę blackraina z jego stronki, myślę, że tam takie podstawy po powrocie powinny na początek wystarczyć