witam. macie może jakieś theme na stoły PS, który by przypominał z odległości np. excela ? Carno białe, jakiś kwadratowaty?
Gra ktoś w pracy?
Napisane przez Yamass
witam. macie może jakieś theme na stoły PS, który by przypominał z odległości np. excela ?

Motyw przypominajacy excela mnie rozwalil ![]()
Ja czasami gram na telefonie, ale ciezko to sie ogarnia i wiecej niz 3 stoliki to juz hardkor
Ja cisnalem 3 stoliki zooma i nie bylo zle
Telefon daje rade tylko ma pewne minusy:
1) Ktos zawsze ma do Ciebie w pracy sprawe jak wjezdzasz z AA/KK ![]()
2) Mimo ze jestes podpiety do wifi to u mnie wystepuja jakies 10 sekundowe disconnecty ;p
3) Brak statystyk
4) Brak mozliwosci oznaczenia graczy/napisania notatki czy sprawdzenia ile zawodnik gra stolow
Ale warto sprobowac
Ja tam bym polecił sprawdzenie takiej opcji:
Grasz sobie normalnie (wyłączone wszystkie dzwięki/animacje/stolik w akcji itp)tylko instalujesz program typu trayicon który minimalizuje Ci w razie potrzeby wybrane okienko do traya czyli na pasku zadań tego Ci nie widac. Obadaj może warto;)
Jak ci wódka w pracy szkodzi porzuć pracę o co chodzi?
Wstaw sobie poker zamiast wódka i masz rozwiązanie.
Parlamentarzyści pewnie też tną w pokera na tabletach i mamy w kraju syf.
Napisane przez yoovan
Już myślałem, że wierszem polecisz. Tak dobrze się zapowiadało
Napisane przez yoovan
Haha, jesli nawet, to nie sa wyjatkiem. Obczajcie to:
http://uk.news.yahoo.com/john-mccain-plays-poker-syria-hearing-014932243.html#M50dNMD
Napisane przez yoovan
Wstaw sobie poker zamiast wódka i masz rozwiązanie.
No yoovan, ja tam alko nie ciagnę w pracy, ale kilka razy jak mi łapy się telepały tak, że klawisze nie trafiałem dałem sobie w samochodzie pod pracą Sommersbiego, albo Mali z Biedry x2 i mogłem normalnie pracować
Kiedyś byłem superasystentem prezesa, kasą i biurem obsługi klienta.
jakbym się nawalił w tej robocie to nie byłoby fajnie.
Jako poseł nie muszem nic myśleć, bo jefe mówi co naciskać i kiedy. Im wyżej ktoś jest tym mniej musi wiedzieć, umieć i myśleć..
Jerry Wachowski - kapciowy prezydęta i ogólnie w pipę
Ja gram w pracy zazwyczaj. Mam 2 monitory, na jednym standardowe aplikacje niezbędne do pracy na drugim virtual boxa + ubuntu + wine z pokerstars. Daje rade
Jak ktoś przychodzi to po prostu minimalizuję całą aplikację z wirtualną maszyną.