Kłaniam się,
od nowego roku wchodzi obowiązek KYC na kantorze Kanga z którego do tej pory korzystałem. Dlatego szukam nowej metody wypłaty krypto. Znacie jeszcze jakieś sprawdzone opcje, które nie wymagają KYC?
Kłaniam się,
od nowego roku wchodzi obowiązek KYC na kantorze Kanga z którego do tej pory korzystałem. Dlatego szukam nowej metody wypłaty krypto. Znacie jeszcze jakieś sprawdzone opcje, które nie wymagają KYC?
W bitomatach możesz wypłacać bez KYC, ale tylko do pewnego limitu, więc często trzeba wypłacać na kilka razy
Przelej krypto na GGPoker -> przelej minimalną ilość $ ze Skrilla na GGPoker, żeby aktywować drogę wypłaty -> wypłać ile chcesz $ z GGPoker na Skrill
Chyba trzeba będzie obrócić tymi pieniędzmi przelanymi z krypto na GG, nie pamiętam
Napisane przez diemdzi
Przelej krypto na GGPoker -> przelej minimalną ilość $ ze Skrilla na GGPoker, żeby aktywować drogę wypłaty -> wypłać ile chcesz $ z GGPoker na SkrillChyba trzeba będzie obrócić tymi pieniędzmi przelanymi z krypto na GG, nie pamiętam
ale potem i tak na skrillu płaci się 3-4% za przewalutowanie u lokalsa na kandze za pomoca bonu wymienisz za 2% przy większych kwotach i masz gotówkę bez limitów
Napisane przez nivero
u lokalsa możesz przecież bez limitu
ale local winding down wie ktos gdzie moge nabyc xmr bez KYC ?
U lokalsa masz na myśli kantora lokalny Kangi? bo oni robią to przez appkę z tego co pamiętam.
Tak czy siak zostaje stary dobry bitomat. Obracanie hajsem na GG odpada u mnie
Napisane przez Majku99
U lokalsa masz na myśli kantora lokalny Kangi? bo oni robią to przez appkę z tego co pamiętam.
Tak czy siak zostaje stary dobry bitomat. Obracanie hajsem na GG odpada u mnie
nie. Lejesz crypto na bon kanga kantor bon[kropka]kangakantor.pl/ (trzeba przez VPN poza UE) podajesz lokalsowi kod i pin a on daje Ci gotówkę lokals to osoba fizyczna więc nie ma obowiązku Cię weryfikować nie ma też więc limitów można się targować przy większych kwotach wymieniają za 2% sami lokalsi sa zweryfikowani przez kange.
kanga[kropka]exchange/local/pl tu masz mapkę lokalsów.