Ja jestem na PartyPoker i ogólnie mi się podoba:
1) promocje (dodatkowe turnieje i łatwy do wyrobienia bonus)
- co tydzień $2.5k Weekly Bankroll Builder z możliwością zakwalifikowania się do $10k Monthly Bankroll Builder i wiele wiele innych, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie, jest ich pełno
2) opłacalnośc zdobywania punktów vip (atrakcyjne turnieje bądż gadżety)
- za każde 20 raked hands otrzymujesz 1 PartyPoint, im więcej ich masz, tym wyższy Twój poziom lojalnościowy, który daje Ci mnożnik, a więc możesz mieć 200 PP, ale jeśli masz poziom King 1 to masz mnożnik bodajże 3x i to Ci daje razem 200 x 3 = 600 punktów płatniczych
Te z kolei możesz wykorzystać jako wpisowe do niektórych turniejów, bądź też wymienić na gotówkę w sklepie internetowym na stronie Party.
3) freerolle (ilość i wielkość wygranych)
- patrz pkt 1, sam na razie nie grałem, ale trochę ich jest, na pewno znajdziesz coś dla siebie
4)niskie blindy na stołach za prawdziwe pieniądze(możliwość gry na 0,02/0,04 i 0,10/0,20, 0,25/0,5
- NL zaczyna się od 0.02 $/0.04 $ także nie ma problemu, pozostałe również są jak najbardziej, dodatkowo w FL występuje ekstremalnie rzadko spotykany limit 0.15 $/0.30 $
5) szybkość i płynność gry(tu chodzi aby gra była w miare rozsądnym tempie,nie myślę o turbo)
- generalnie idzie dość sprawnie, w razie czego możesz przenieść się na stoliki Speed
6) dodatkowe bonusy lojalnościowe(zamierzam być wierny 1 pokerroomowi)
patrz pkt 2
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam.