Przejdź do forum
Kubica pierwszy! :D

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kubica pierwszy! :D

21 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
1,922 Wyświetlenia
moto2

Hohohoh :D No to się dzieje! :)

Robert Kubica zakończył GP Kanady na 1 miejscu! :)

Nick Heidfeld na drugim!

..teraz tylko czekać na zwycięstwo Polaków z Niemcami w pilce nożnej! :D

Pozdro! <ogląda mecz> :D

20 odpowiedzi

gratulacje dla Kubicy!!!!!!!!
ale na zwyciestwo pilkarzy chyba nie ma co liczyc...:/

Wielki szacunek dla Roberta, że wytrzymałw tym pit-lane czerwone światło i później nie przeszarzowal - na pewno wiedzial, ze utknal za wolniejszymi kierowcami, a heidfeld odjezdza. Alonso naciskal - ale Kubica nie spanikowal i nie probowal glupich manewrow :D

kfas

Kubica uratowal honor... zajebiscie! 10-2 dla Polski! ;)

kfas napisał
Kubica uratowal honor... zajebiscie! 10-2 dla Polski! ;)

No nie za bardzo :D

Kubica = 10 pkt, Heidfeld = 8 pkt

Zalezy komu doliczyc gole Podolskiego :P

wyjdzie albo 10-10 albo 12-8 :D:D:D:D

kfas

Ehh co psujesz... specjalnie nie doliczalem malpy zeby bylo ladnie ;)
Jak juz, to dolicz jeszcze Vettela [1] i Glocka [5] i wtedy przegralismy ;(
Tylko ze o drugim miejscu nikt nie bedzie pamietal, a o zwyciestwie Kubicy owszem... ;)

peku1986

brawo Robert!!!oby tak dalej jesteśmy z Tobą;)
To prawdziwy Polak!!:)ogólnie Polska zle nie grała:)

JacekPL

Robert pojechał rewelacyjnie, mój "ulubieniec" Hamilton trochę pomógł, cieszy 10 punktów Roberta, 18 BMW i pierwsza pozycja |Roberta w klasyfikacji. O występie kopaczy szkoda pisać. Poza tym jest inny wątek z tym tematem.

Hehe, mnie zastanawia jedno. Czy Hamilton świadomie oszczędził Kubicę i jak już wiedział, że nie wyrobi - skasował teoretycznie groźniejszego rywala, czy po prostu tak wyszło, bo na początku jechał na Kubicę:D

Tak czy inaczej, nie sądziłem, że Kubica zwycięży w tym sezonie. Najmilsze tegoroczne rozczarowanie dla mnie jak dotąd:D:D I w dodatku prowadzenie w klasyfikacji generalnej! Niesamowite.

maggman napisał
Tak czy inaczej, nie sądziłem, że Kubica zwycięży w tym sezonie. Najmilsze tegoroczne rozczarowanie dla mnie jak dotąd:D:D

Chyba zaskoczenie:P

Maciek3003 napisał

maggman napisał
Tak czy inaczej, nie sądziłem, że Kubica zwycięży w tym sezonie. Najmilsze tegoroczne rozczarowanie dla mnie jak dotąd:D:D

Chyba zaskoczenie:P

Może i tak:D

toony122

Mozna ten wyscig gdzies na necie zobaczyc ? bo ja niestety zdazylem tylko na 5 ostatnich okrazen :D

Pewnie można, ale sam wyścig jakiś bardzo ciekawy nie był, choć mnie krew zalewała gdy Glock nie zjeżdzał na pit lane przez kilka okrążeń i blokował Kubicę. Już myślałem, że Robert nie zdoła zbudować tej przewagi przed zjazdem, ale jak tylko maruder zjechał - Kubica pokazał klasę.

Najważniejszy moment wyścigu Hamilton ewidentnie jedzie na Kubicę i skręca na Ferrari:D Szczęscie Roberta. Drugi szczęśliwy moment, to wypadnięcie Alonso z toru w miejscu, gdzie nie potrzeba wjazdu Safety Cara, który pozbawiłby Kubicy podium na bank. Ciekawe, czy Kubica wykorzystał już swój zapas szczęścia na ten sezon:D

Ma rzeczywiscie niezlego upswinga, ale po akcjach z zeszlego sezonu mu sie jak najbardziej nalezy. Oby tak dalej! :)

moto2

toony122 napisał
Mozna ten wyscig gdzies na necie zobaczyc ? bo ja niestety zdazylem tylko na 5 ostatnich okrazen :D

http://peb.pl/sport/319223-f1-gp-canada-kwalifikacje.html

lub

wpisz w google: Formula1.2008.Canadian.Grand.Prix

Pozdro :)

MoroP

Już Niemcy chcą nam odebrać Kubicę:

Link

Krasu

MoroP napisał
Już Niemcy chcą nam odebrać Kubicę:

Link

Komentarze bezcenne :D

Komentarze na onecie są jak zwykle tak debilne, że szkoda słów...

moto2

Jeden komentarz trafił się nawet spoko.. i ten mi się podoba najbardziej:

"Wydawnictwo Axel Sprienger wydawca Bilda i naszego Faktu
bawi się Wami publikuje coś w niemieckim a potem odpowiada na tę publikacje w polskim swoim wydawnictie a wy się dajecie podpuszczać. W Niemczech poważna prasa to zauważyła i pietnuje jątrzenie Spriengera jako nieetyczne i bezczelne a wy jak idioci prowadzicie papierową wojnę. Idźcie po rozum do głowy"

:D

Mooris

moto2 napisał
Hohohoh :D No to się dzieje! :)

Robert Kubica zakończył GP Kanady na 1 miejscu! :)

Nick Heidfeld na drugim!

..teraz tylko czekać na zwycięstwo Polaków z Niemcami w pilce nożnej! :D

Pozdro! <ogląda mecz> :D

Brawo Robert :) oby tak dalej a będziemy mieli (już mamy ;) ) światowej klasy sportowca w kolejnej dziedzinie