Robi się całkiem przaśny ten kurs, wydaje się, że już wkrótce zostanie osiągnięta bariera 4 zł. Cieszycie michę?
Cieszymy miche ;). A mam pytanie po jakim kursie wypłacamy ze skrilla plny, majac konto w usd biorąc rozliczenie w złotowkach w bankomacie?
Napisane przez blejk8e
Cieszymy miche ;). A mam pytanie po jakim kursie wypłacamy ze skrilla plny, majac konto w usd biorąc rozliczenie w złotowkach w bankomacie?
Ja od lat wypłacam w Euronetach po kursie niegwarantowanym i zawsze jest niemalże(+/- 2 grosze) taki jak wg. NBP.
Bekowe sa te gwarantowane kursy z euronetu. Kto sie lapie na gwarantowany kurs 3.35, kiedy dolar jest po 3.80?
Bekowa to jest informacja w Euronecie przy konczonej wyplacie:
"Czy chcesz tĄ transakcję..."
Zwroccie kiedys uwage. ![]()
kiedy dolar jest po 3.80?
3.95
Mam skrilla w PLN i stąd moje pytania:
1) ile tracę na przewalutowaniu z pokerromu $ -> zł ?
2) ile bym tracił mając skrilla w USD płacąc kartą skrill w Polsce?
3) czy jeśli bym miał skrill w USD to czy są bankomaty w Polsce w których mógłbym wypłacić USD ?
4) czy warto zamknąć skrilla w PLN i założyć w USD czy wypłacać z roomów dolary póki kurs oscyluje w granicach 3,90?
Szokującą prognozę zaprezentowali analitycy Goldman Sachs, jednego z największych banków inwestycyjnych na świecie. Zdecydowanie obniżyli prognozy tegorocznego kursu dolara do euro. Przewidują, że za trzy miesiące euro będzie kosztowało 1,02 dol., za pół roku wartość obu walut się zrówna, a za rok cena euro spadnie do 85 centów amerykańskich. „Naszym zdaniem dolar w najbliższych trzech latach zdrożeje wobec głównych walut o ok. 20 proc., podczas gdy euro osłabi się o 17 proc.” – napisali analitycy w raporcie.
Co w sumie oznacza, że do końca roku to i po 5zł może być dolar
Napisane przez astapl
Szokującą prognozę zaprezentowali analitycy Goldman Sachs, jednego z największych banków inwestycyjnych na świecie. Zdecydowanie obniżyli prognozy tegorocznego kursu dolara do euro. Przewidują, że za trzy miesiące euro będzie kosztowało 1,02 dol., za pół roku wartość obu walut się zrówna, a za rok cena euro spadnie do 85 centów amerykańskich. „Naszym zdaniem dolar w najbliższych trzech latach zdrożeje wobec głównych walut o ok. 20 proc., podczas gdy euro osłabi się o 17 proc.” – napisali analitycy w raporcie.Co w sumie oznacza, że do końca roku to i po 5zł może być dolar
![]()
Czyli nawet na micro uda sie nazbierac na GTR'a
Bajka , jeszcze tylko wprowadzic USA do naszej puli graczy![]()
Goldman Sachs zachęcał do kupowania greckich obligacji, a sam grał na bankructwo Grecji.
Przed chwilą kurs euro/usd podskoczył o 0,02 i nadal drożeje. Póki co największy skok w ostatnim czasie. Bardzo możliwe że przyszedł koniec wzrostu dolara bo w sumie od niedawna już o tym coraz więcej osób mówiło