Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] łupiecie ? ;d

13 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,262 Wyświetlenia
mazaq

Witam ;)
Gra ktoś z Was w Cs'a ;>
Ja od 5 lat gram w 1.6, aktualnie na steamie ;)

12 odpowiedzi

za mna juz na szczescie 3 lata csa i kolo 2 starcrafta ...

matrix12

CS'a gram już parę lat z przerwami , zaczynałem od 1.3 teraz Source. Gra jest wyje....ista ;), ulubiona broń Desert Eagle :P

artaveld

Lacznie to ja z jakies 6-7 lat w cs'a gralem. najpierw z botami na kompie, pozniej w kafejkach, a gdy juz wreszcie internet stal sie powszechny w kazdym domu i klucz do cs'a kosztowal grosze, to juz regularnie gra FFA na serwerach, klany turnieje, udzielanie sie na cs.pl... Na szczescie ten okres juz minal ;-) nastala era source'a, wersja 1.6 nadal jest powszechna, lecz cala scena powolutku zmierza ku source. Dla mnie to kaszana, ladna grafika i nic wiecej, zero grywalnosci i to nie tylko moja opinia ale wielu najlepszych graczy na swiecie (ktorys nawet z naszych orlow sie na temat tego wypowiadal), no ale jak valve i sponsorzy sobie zarzycza ze gramy source, to gracze juz nie beda mieli za wiele do gadania, bo jakby nie patrzec stoja za tym olbrzymie pieniadze.

kiedyś warcraft 3, teraz długo długo nic ;)

Mooris

kiedyś chwile grałem - obecnie brak czasu na tego typu rozrywki :)

Już nie i nie mam zamiaru wracać:D Choć w CSa grałem minimalne ilości. W Q3A łupałem;)

Pozdrawiam

ubooter

Ech mazaq, niedobry Ty !
Właśnie instaluje steama :) Przypomniałeś mi o moim starym nałogu :)
Ech, CS 1.6.... <3 karać plebs :)

moto2

Podłącze się do tematu strzelanek online.. tylko od troche innej strony niż mazaq :P

Swego czasu łupało się w Call of Duty! :D (nawet mam oryginalna wersje :P) potem grałem troche w dodatek do CoD: United Offensive i jeszcze z moim kompem.. załapałem się na Call of Duty 2 !! :)

Super gierka! Ktoś jeszcze miał przyjemność? ;>

mazaq

moto2 napisał
(nawet mam oryginalna wersje :P)

szacunek xD

No panowie, dziś blizzard ogłosił Diablo III. Czy jest ktoś, kto nie grał nigdy w I lub II ?

Wynika z tego, że teraz czekamy na Starcraft II oraz Diablo III :D:D:D Ciekawe, które będzie pierwsze - oczywiście pewnie 3 tygodnie przed gwiazdką :P

Suseel

Diablo... ta gra zabrala mi setki godzin snu =)

Mooris

Suseel napisał
Diablo... ta gra zabrala mi setki godzin snu =)

To mam dla Ciebie miłą informację :)

Blizzard oficjalnie ogłosił Diablo 3 na WWI w Paryżu! Pokazany został trailer i zaprezentowana klasa barbarzyńca i witch doctor (a'la nekromanta). Wiele nowych rzeczy możemy zobaczyć na oficjalnej stronie - http://www.blizzard.com/diablo3/ .