Witam ![]()
Gra ktoś z Was w Cs'a ;>
Ja od 5 lat gram w 1.6, aktualnie na steamie
CS'a gram już parę lat z przerwami , zaczynałem od 1.3 teraz Source. Gra jest wyje....ista ;), ulubiona broń Desert Eagle
Lacznie to ja z jakies 6-7 lat w cs'a gralem. najpierw z botami na kompie, pozniej w kafejkach, a gdy juz wreszcie internet stal sie powszechny w kazdym domu i klucz do cs'a kosztowal grosze, to juz regularnie gra FFA na serwerach, klany turnieje, udzielanie sie na cs.pl... Na szczescie ten okres juz minal ;-) nastala era source'a, wersja 1.6 nadal jest powszechna, lecz cala scena powolutku zmierza ku source. Dla mnie to kaszana, ladna grafika i nic wiecej, zero grywalnosci i to nie tylko moja opinia ale wielu najlepszych graczy na swiecie (ktorys nawet z naszych orlow sie na temat tego wypowiadal), no ale jak valve i sponsorzy sobie zarzycza ze gramy source, to gracze juz nie beda mieli za wiele do gadania, bo jakby nie patrzec stoja za tym olbrzymie pieniadze.
Już nie i nie mam zamiaru wracać:D Choć w CSa grałem minimalne ilości. W Q3A łupałem;)
Pozdrawiam
Ech mazaq, niedobry Ty !
Właśnie instaluje steama
Przypomniałeś mi o moim starym nałogu ![]()
Ech, CS 1.6.... <3 karać plebs
Podłącze się do tematu strzelanek online.. tylko od troche innej strony niż mazaq ![]()
Swego czasu łupało się w Call of Duty!
(nawet mam oryginalna wersje :P) potem grałem troche w dodatek do CoD: United Offensive i jeszcze z moim kompem.. załapałem się na Call of Duty 2 !! ![]()
Super gierka! Ktoś jeszcze miał przyjemność? ;>
No panowie, dziś blizzard ogłosił Diablo III. Czy jest ktoś, kto nie grał nigdy w I lub II ?
Wynika z tego, że teraz czekamy na Starcraft II oraz Diablo III :D:D:D Ciekawe, które będzie pierwsze - oczywiście pewnie 3 tygodnie przed gwiazdką
Suseel napisał
Diablo... ta gra zabrala mi setki godzin snu![]()
To mam dla Ciebie miłą informację
Blizzard oficjalnie ogłosił Diablo 3 na WWI w Paryżu! Pokazany został trailer i zaprezentowana klasa barbarzyńca i witch doctor (a'la nekromanta). Wiele nowych rzeczy możemy zobaczyć na oficjalnej stronie - http://www.blizzard.com/diablo3/ .