Skip to forum
Notifications
Clear all

nieaktualne

25 Posts
13 Users
36 Reactions
2,277 Views
mampokera

.

Reply
24 replies
Gomez224

Baldur's Gate :)

Reply

Diablo 2 Lord of Destruction Resurrected

Reply
borderliner

Gothic, Gothic II

Reply
klz03

Elden Ring, Dark souls 3, Baldurs Gate 3, Mass effect 1-3, lords of fallen, red dead redemption 2, sekiro

Reply
Dyszka90

tibia , Grim Dawn , diablo

Reply

Jeśli nie grałeś w żadne gry i chciałbyś ograć najlepsze tytuły to myślę, że do przyszłych scoopów się nie wyrobisz :pokerface:

Reply
imgoingtomirage

Wspomniany już Read Dead Redemption 2. To jest inny klimat, ale fabuła tej gry i przykładanie uwagi do detali jest epickie.

Reply
Demiser

Jak lubisz te RPG to na pewno obadaj KOTOR'y, Vampire The Masquerade: Bloodlines, Planescape Torment, gry Larian Studios, Risen 1 i 2 (3 to syf).

Ale niesamowite jest to, że przez 66 dni nabiłeś aż 533h gameplay.

Reply
Demiser

Aha przede wszystkim Enderal, który jest osobną grą zrobioną na silniku Skyrima. Jest za darmo na steam jeśli masz Skyrim. No i Kroniki Myrtany: Archolos.

Reply
Majku99

U mnie jak bym wieśkowi dał 100pkt to druga gra na podium ma jakieś 25pkt. Drugiego takiego cuda nie znajdziesz

Reply
bikmak99

God of War może Ci się spodobać. Jest dobry dubbing. Pewnie bardziej hack n slash niż Wiedzmin i fabula mniej interaktywna. Widoki, lokalizacje i walki z bossami dla mnie piękne.
A jak grywałeś w CSy to teraz wyszedł Bodycam - multi fps z "ultrarealisttczna" grafika. Można tanio kupić.
Jak ktoś nie ma kompa do gier , a chciałby coś ograć to https://boosteroid.com/?utm_source=www.google.com&utm_medium=manual&utm_campaign=hdr9z&utm_content=&subid=ljn6ta3s8gh

Reply
ErHB01

polecam inny hit CDPR czyli Cyberpunk 2077, choc wiem ze wielu fanom wieśka ten klimat sie nie podoba, mnie obydwie gry zajebiscie wciagnely

Reply
mampokera

.

Reply
mampokera

.

Reply
Majku99

Rzeczy starsze niz 10 lat nie ma co odpalac

Reply

Albo odpalać w kolejności od najstarszego do najnowszego, żeby nie dostać szoku "graficznego" jeśli będziesz grać w drugą stronę ^^

Reply
ErHB01

spore zakupy, ile sianka wydales na te gierki ?

Reply
zajcur

Napisane przez mampokera
Dzięki za polecajki, Posprawdzałem gameplaye na youtubach i już wiem co mi siedzi bardziej co mniej. Slashery i mechanika mnie interesuje dużo mniej niż fabuła i dialogi więc wszystkie soulslikowe twory odpadają. Na steamie wskoczyły jakieś promocje więc porobiłem spore zakupy. Czuje że będe ogrywał to przez następne pare lat bo początkowa ekscytacja na gry mi troche spadła co zrozumiałe po takiej masie grindu jaki sobie zaserwowałem a poza tym czas odpocząć troche od monitora i wystawić gębe na słońce.

Jeśli chodzi o granie w chmurze to również polecam tą opcje. Sam tak grałem. Tylko że boosteroid to jest okropny shit. W godzinach szczytu w tygodniu kolejki po pare-parenaście minut, regularne spadki fpsów a w weekendy w godzinach szczytu to dosłownie tak że nie pograsz wcale, ja przynajmniej kończyłem zabawe. Poza tym za każdym razem musze się na nowo logować na steam + ustawienia w grach się resetują. Za każdym razem musze na nowo zmieniać sterowanie i inne opcje. Poza tym jak odszedłem na dłużej od kompa i połączenie się rozłączyło po 10 minutach (co jest normalne) to jak uruchomiłem powtórnie gre to okazało się że ostatni save jaki mam jest sprzed paru godzin (WTF!!!) A korzystam z boosteroida tylko od 10 dni i takie mam doświadczenia.
Wcześniej 2 miesiące grałem na geforce now. Cena ta sama a problemów żadnych. Wchodze klikam w gre i po 1 minucie jestem w menu gry. O każdej godzinie w każdym dniu tygodnia. Spadki fpsów doświadczyłem tam kilka razy w godzinach szczytu w weekendy i trwały chwile po czym serwery są dalej grywalne.

Daj szansę god of war. Kiedyś myślałem, że to bezsenowna siekanka, a po zagraniu jest u mnie w top3 ever zaraz obok red dead redemption 2 i serii uncharted. Detroit become human, które kupiłeś też sztosik.

Reply
Demiser

Napisane przez Majku99
Rzeczy starsze niz 10 lat nie ma co odpalac

To chyba najbardziej krzywdząca rzecz jaką mogłeś napisać. Mass Effect 2 jest wybitną pozycją, nie odpalać bo tego bo nie ma ultra dowalnej grafiki? Nonsens. Zresztą od wielu lat jest kryzys w branży gier, tytułów singlowych wychodzi mało i do tego większość jest wtórna, grywalna dopiero kilka lat od premiery przez błędy itp. A ty tu chcesz wyrzucać świetne pozycje tylko dlatego, bo nie ma na nie obecnie hajpu? Przecież cały peleton strzelanek jest dalej świetny, naewt gry z początku lat 2000. Grasz od święta pewnie i tylko w tytuły AAA. Nie znasz się to nie doradzaj.

Reply