Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] paidverts.com

18 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
2,065 Wyświetlenia
sphinx100

Co myslicie o tym projekcie? Jak oceniacie potencjalne ryzyko? Juz troche $$ w to wpakowalem, aktualnie zastanawiam sie czy nie zaladowac sie po uszy :f_drink: Jakby ktos byl zainteresowany to dajcie znac, wysle reflinka bo i tak kogos tam trzeba wpisac :f_drink:

17 odpowiedzi
GSELukasz

Reflink?
Ja, ja, ja!

Spoiler

..nie, dzięki

sphinx100

I tak kogos trzeba wpisac. Bardziej mi zalezy na waszych opiniach a nie kretynskich komentarzach. Pewnie nawet sie nie zorientowales o co chodzi.

whiler

Podajesz link, piszesz ze wpakowałeś kilka $$ to może jako pierwszy napiszesz jakąś opinie?:f_drink:

pzdr

sphinx100

Ja pier..le... Dobra zapomnijcie o tym linku. Moja opinia jest taka ze jest to projekt z duzym potencjalem tworcow mytrafficvalue czyli serwisu dzialajacego od okolo 4 lat ktory placi swoim uczestnikom do dzis. Ja do tej pory robilem juz wplaty, wyplaty, wszystko dziala jak nalezy, chcialem poznac wasze opinie a najlepiej osob ktore juz w tym siedzą. Paidverts jest stosunkowo nowy, ale jest juz sporo osob ktora robi na tym dobre pieniadze. Najlepiej wpiszcie w google i sami poczytajcie.

babcia2333

e to za darmo tam rozdaja kazdemu forse???

sphinx100

Klikasz z 40 minut dziennie reklamy za kazdego zainwestowanego dolara masz 1,5 $ To co do tej pory wpakowalem dawno mi sie zwrocilo. Teraz sie zastanawiam czy nie wladowac wiecej.

babcia2333

e to jakies kolejne gówno z klikaniem w banery za 1 centa dziennie ..

sphinx100

No nie do konca :)

babcia2333

watpie zebyś cos na tym zarobił jak juz to jakies groszowe sprawy juz lepiej chyba pograć na ruletce na starsach wczoraj z 5$ udało mi sie dojsc do 50$$..

sphinx100

Gratuluje :f_drink:

Napisane przez sphinx100
Klikasz z 40 minut dziennie reklamy za kazdego zainwestowanego dolara masz 1,5 $To co do tej pory wpakowalem dawno mi sie zwrocilo. Teraz sie zastanawiam czy nie wladowac wiecej.

:thinking: Hahaha! Kolejny genialny pomysł. :yaoming: Dlaczego nie klikasz w takim razie po 8 h dziennie, jak to taki dobry interes? Czyżby dlatego, że większe hourly jest w roznoszeniu papierowych ulotek? :why:

zajcur

przeciez to wszystko po jakims czasie upada, tak jak bylo z bannersbroker. Jak nie wyplacisz kasy w odpowiednim momencie to gg

sphinx100

:thinking: Hahaha! Kolejny genialny pomysł. :yaoming: Dlaczego nie klikasz w takim razie po 8 h dziennie, jak to taki dobry interes? Czyżby dlatego, że większe hourly jest w roznoszeniu papierowych ulotek?

Bo nie dostajesz tych reklam tyle dziennie zeby klikac 8h dziennie geniuszu... Prosze o zamkniecie tematu.

GSELukasz

Nie zamykajcie, chętnie rzucę pracę i poklikam banery za bułkę tygodniowo :why:

:coolface:

sphinx100

Liczylem na jakies sensowne opinie, najlepiej osob ktore juz w tym siedzą, ale sie przeliczylem :) Z tym zeby wyplacic kase w odpowiednim momencie to sie zgadzam. To co wplacilem zwrocilo mi sie 3 krotnie. Temat mozna zamknac bo przyciąga samych kretynów :truestory:

Napisane przez sphinx100
Temat mozna zamknac bo przyciąga samych kretynów :truestory:
:|

trzasku

Cześć,

Zamykam temat na prośbę użytkownika aby zapobiec tarciom między użytkownikami.

Pozdrawiam,
Patryk