Co myslicie o tym projekcie? Jak oceniacie potencjalne ryzyko? Juz troche $$ w to wpakowalem, aktualnie zastanawiam sie czy nie zaladowac sie po uszy
Jakby ktos byl zainteresowany to dajcie znac, wysle reflinka bo i tak kogos tam trzeba wpisac
I tak kogos trzeba wpisac. Bardziej mi zalezy na waszych opiniach a nie kretynskich komentarzach. Pewnie nawet sie nie zorientowales o co chodzi.
Podajesz link, piszesz ze wpakowałeś kilka $$ to może jako pierwszy napiszesz jakąś opinie?:f_drink:
pzdr
Ja pier..le... Dobra zapomnijcie o tym linku. Moja opinia jest taka ze jest to projekt z duzym potencjalem tworcow mytrafficvalue czyli serwisu dzialajacego od okolo 4 lat ktory placi swoim uczestnikom do dzis. Ja do tej pory robilem juz wplaty, wyplaty, wszystko dziala jak nalezy, chcialem poznac wasze opinie a najlepiej osob ktore juz w tym siedzą. Paidverts jest stosunkowo nowy, ale jest juz sporo osob ktora robi na tym dobre pieniadze. Najlepiej wpiszcie w google i sami poczytajcie.
Klikasz z 40 minut dziennie reklamy za kazdego zainwestowanego dolara masz 1,5 $ To co do tej pory wpakowalem dawno mi sie zwrocilo. Teraz sie zastanawiam czy nie wladowac wiecej.
watpie zebyś cos na tym zarobił jak juz to jakies groszowe sprawy juz lepiej chyba pograć na ruletce na starsach wczoraj z 5$ udało mi sie dojsc do 50$$..
Napisane przez sphinx100
Klikasz z 40 minut dziennie reklamy za kazdego zainwestowanego dolara masz 1,5 $To co do tej pory wpakowalem dawno mi sie zwrocilo. Teraz sie zastanawiam czy nie wladowac wiecej.
Hahaha! Kolejny genialny pomysł.
Dlaczego nie klikasz w takim razie po 8 h dziennie, jak to taki dobry interes? Czyżby dlatego, że większe hourly jest w roznoszeniu papierowych ulotek?
przeciez to wszystko po jakims czasie upada, tak jak bylo z bannersbroker. Jak nie wyplacisz kasy w odpowiednim momencie to gg
Hahaha! Kolejny genialny pomysł.
Dlaczego nie klikasz w takim razie po 8 h dziennie, jak to taki dobry interes? Czyżby dlatego, że większe hourly jest w roznoszeniu papierowych ulotek?
Bo nie dostajesz tych reklam tyle dziennie zeby klikac 8h dziennie geniuszu... Prosze o zamkniecie tematu.
Liczylem na jakies sensowne opinie, najlepiej osob ktore juz w tym siedzą, ale sie przeliczylem
Z tym zeby wyplacic kase w odpowiednim momencie to sie zgadzam. To co wplacilem zwrocilo mi sie 3 krotnie. Temat mozna zamknac bo przyciąga samych kretynów