hej ,
Czy macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z perfumami ? bo nie chce sie naciąć i kupic jakieś podróby za pare stów , a w zwykłych sklepach typu sephora ceny sa nawet 2x wiekszę
hej ,
Czy macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z perfumami ? bo nie chce sie naciąć i kupic jakieś podróby za pare stów , a w zwykłych sklepach typu sephora ceny sa nawet 2x wiekszę
Bardzo dobry sklep i tani w porównaniu z np. Douglasem. Nie raz u nich zamawiałem, szybka dostawa, można kupić tester w niższej cenie a tożsamy z oryginałem.
Tak jak wszyscy wcześniej iperfumy.pl , sporo można zaoszczędzić dodaj mail do newslettera to przesyłkę będziesz miał praktycznie za darmo.
Właśnie sprawdziłem to wydałem tam z rodziną i znajomymi (wspólne paczki) 2966zł, wszyscy zadowoleni
ja od siebie jeszcze polece www.dolce.pl (w sumie nazwa bardziej przyciagajaca pokerzystow :P)
http://crystaline.pl/ - od tego gościa już z 10 lat pobieram - polecałem wszystkim znajomym i mu się pajęczynka klientów rozrosła. Można sobie w wawie odebrać jak chcesz mu w oczy spojrzeć. ♠_ugly: