Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polska - Niemcy

67 Posty
34 Użytkownicy
0 Reakcje
4,785 Wyświetlenia

Zasady tej zabawy są bardzo proste. Naszym celem jest sabotaż niemieckiej strony PS dzień przed meczem (a może nawet w ten sam dzień) Polska-Niemcy! :D

Co robimy:

- Wchodzimy jednocześnie do każdego pierwszego newsa (świat pokera, świat PokerStrategy, promocje i freerolle) na niemieckiej stronie PokerStrategy i wpisujemy "POLSKA!" lub coś w tym stylu.

- Otwieram topic na niemieckim forum i każdy z nas wpisuje do niego znowu "POLSKA!". Na początku chciałem żeby każdy z nas otworzył nowy temat na niemieckim forum, ale gorzej by było gdyby Niemcy chcieli zrobić coś podobnego. :D

- Wybieramy jeden sobotni (lub niedzielny) niemiecki coaching, wchodzimy do niego wszyscy jednocześnie i znowu wpisujemy "POLSKA!", po czym od razu wychodzimy!

Aby ta cała zabawa miała jakikolwiek sens, potrzebujemy co najmniej 100 userów, a może nawet więcej. Wszystkich chętnych proszę więc o wpisanie się do tego tematu. :D

Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły na urozmaicenie tej zabawy, to śmiało. :D

Pozdrawiam :)

66 odpowiedzi
MoroP

No za tą reklamę im się należy :)

kaczuba

ROTFL

Ja z chęcią wezmę w tym udział, ale lepiej byłoby wbić się na niedzielny coaching jak najbliżej rozpoczęcia meczu :D

Acha, simoo, nie boisz się, że Cie wyleją z roboty, jak znajdą prowodyra tej akcji sabotażowej? :D

PS. POLSKA DO BOJU, POLSKA !!!

Krasu

Wchodzę w to :)

kaczuba napisał

Ja z chęcią wezmę w tym udział, ale lepiej byłoby wbić się na niedzielny coaching jak najbliżej rozpoczęcia meczu :D

No wtedy by było jeszcze lepiej, tylko nie wiem czy w niedzielę będą jakieś coachingi.

kaczuba napisał

Acha, simoo, nie boisz się, że Cie wyleją z roboty, jak znajdą prowodyra tej akcji sabotażowej? :D

Szczerze to bardziej się boję, że mnie wywalą jak z nimi wygramy. :D

Pozdrawiam

Qsypal

Ja myślę, że lepiej im dupcie skopać w niedzielnym turze, 10 Polaków na ft i pozamiatane, jacyś ochotnicy? ;p

A co do akcji to ja się pisze :)

kesil

wchodze w to :D
gorzej jak dadza nam tymczasowego bana na ip wychodzace z Polski :P

kaczuba

Kurcze blade, przypomniałem sobie, że w sobotę mam imprezę od rana i niestety nie będę mógł z wami się pobawić, gdyż nie będę miał dostępu do kompa :(

Więc jeśli to wszystko się odbędzie w sobotę to koniecznie zróbcie parę print screenów, abym przynajmniej mógł nacieszyć oko :D

Pozdro

bebek

wchodzę w to

Pozdrawiam

drafu

no to trzeba sie bedzie umowic na jakas konkretna godzine i powkurzac ich troche przed meczem

Oleyy1

:) jestem za! trzeba sie dobrze zorganizowac

armadilo

Również wchodzę

Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz,
Ni dzieci nam germanił,
Orężny wstanie hufiec nasz,
Duch będzie nam hetmanił.
Pójdziem, gdy zabrzmi złoty róg.
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!

:D

MoroP

armadilo napisał
Również wchodzę

Ni dzieci nam germanił,
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!

Zaraz się to w skrajny nacjonalizm przerodzi :)

Niemcy mają w niedzielę o godzinie 16:30 coaching SSS, więc może umówimy się na 16?

P.S. Na razie trochę mało chętnych! WTF?

Pozdrawiam

kaczuba

simoo napisał
Niemcy mają w niedzielę o godzinie 16:30 coaching SSS, więc może umówimy się na 16?

P.S. Na razie trochę mało chętnych! WTF?

Pozdrawiam

W niedzielę bardzo chętnie, jak dla mnie to idealna pora, bo jak już wyżej pisałem w sobotę nie dam radę.
Myślę, że jeszcze przez te 10 dni zbierze się kworum, tylko żeby później wszycy dopisali.
No dziewczęta i chłopaki: Hajże na Moskala, tzn. Niemca! ;)

ja chetnie :D

MichaU1337

OGIEN!! :)

Oleyy1

MoroP napisał

armadilo napisał
Również wchodzę

Ni dzieci nam germanił,
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!

wlasnie, uwaga z tym. ma byc zabawnie i z przytupem.
mam nadzieje, ze obedzie sie bez tekstow w stylu "to wam dokopiemy za rok '39" czy tez malo kulturalnych "szwabow", "szkopow" czy innych takich...

Oleyy1 napisał

mam nadzieje, ze obedzie sie bez tekstow w stylu "to wam dokopiemy za rok '39" czy tez malo kulturalnych "szwabow", "szkopow" czy innych takich...

Zgadza się! ;)

kaczuba

Oleyy1 napisał

MoroP napisał

armadilo napisał
Również wchodzę

Ni dzieci nam germanił,
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg!

Myślę, że żaden z użytkowników nie pokusi się na jakieś prowokacyjne czy chamskie teksty.
To jest tylko zabawa i myślę, że ten zacytowany tekst "Roty" to tylko taka zachęta i próba mobilizacji polskiego oręża.

Pozdro