Tyle wystarczy co w linku...
https://www.boomplayer.com/pl/27552708_A6787C34B1
oddales w 1 rozdaniu 100 bb w late game ? japierdole ![]()
mysl!
toz tutej te jego KK jest do zrzucenia na taka akcje , heh
Pfff, to nawet nie stoi obok "porazki roku".
Raz jak grałem spina oboje mieliśmy po 2 kiery, flop 3 kiery, przeciwnik miał nut flusha, a ja jakiegoś podrzędnego.
Skończyło się trafieniem runner-runner straight flusha z mojej strony (ok. 0.1%), co Ty na to? ![]()
Btw. Jrocka szanuję za avatar, masz +30% do każdego flipa? Myślisz, że ustawienie na avatar eksperckiego dowodzenia ma szansę zmniejszyć skutki efektu tilt pojawiającego się podczas walki z wrogą jednostką znaną jako rng?
heheheheheh
gosc daje mtt lage game 100 bb vs 100 bb gdzie reszta ma po 12 bb
a ty wyjezdzasz ze spinem gdzie sie gra 3 hended z 5 bb , niezle porownanie.
Napisane przez DzikiHenry
heheheheheh
gosc daje mtt lage game 100 bb vs 100 bb gdzie reszta ma po 12 bb
a ty wyjezdzasz ze spinem gdzie sie gra 3 hended z 5 bb , niezle porownanie.
Gosc pisze "porazka roku", gdzie full house vs full house w turnieju bounty to zwykły cooler, który nawet się aż tak rzadko nie zdarza i szczerze naprawdę nie widzę wyjścia z tej sytuacji, chyba że gramy na Gordona Vaio, bo wtedy wiadomo, że ma nutsy.
jak nie widzisz wyjscia to gratuluje. mysle ze dla kogos kto widzi to jest izi fold
to ft czy semi ft gosc 7x uje pota a jest liderem turka. cytujac klasyka - graj tak dalej.
Napisane przez DzikiHenry
jak nie widzisz wyjscia to gratuluje. mysle ze dla kogos kto widzi to jest izi fold
to ft czy semi ft gosc 7x uje pota a jest liderem turka. cytujac klasyka - graj tak dalej.
Mamy trzecie nutsy, blokujemy K7, a KK jest superczęsto 3bettowane pre zważywszy na stacki.
Gościu jest unkiem, 0 informacji, a turniej ma niskie wpisowe, czemu nie może spazznąć? Czemu nie może mieć 8x9c? Takie rzeczy się nie zdarzają?
A full 55577 nie ma szans być tak zagranym?
Już pomijam to jak wysoko w range'u jesteśmy. Mamy w cholerę flushy, tripsów i co, zrzucamy wszystko poza stone cold nutsami?
Aha, + oczywiście "tutaj nigdy nie ma blefów", prawda?
Uwielbiam takie stwierdzenia.
Gościa bije K7 i KK, gdzie na takich dipach to po prostu zawsze jest 3bet pre, a Wy mu piszecie ze spazz. No kurwa
Zadna porażka, cooler w ch. jak ktos to zrzuca to gratki.
Wy tu trollujecie czy co? Abstrahując od rozegrania to ten spocik to cooler i tyle. Wy tu serio chcecie pasować fulla na river vs donk jam na mono boardzie w turku za 4$?
cooler to by byl jak by on wsunol i dostal cala lepiej , tu mogl spasowac i byc dale 2im stakiem ale wolal zlamic.
Napisane przez mycka86
Na cashu to jest prawie zawsze call, w później fazie mtt bez info zawsze fold ?
Na keszu 100 bb to jest 24/7 call
na MTT semi albo ft jestesmy CL turka lub mega wysoko z kozackim stakiem, gosc ma 2gi stak na stole duza szansa ze nie jest idiota skoro ma taki stak.
2 najwiekrze staki w grze nie wsowaja sie raczej jak idioci, kiedy maja szanse na 1st place.
pokazcie mi jakies hh z tej fazy spaza za 100bb miedzy top 2 graczami o pota 20bb.
technicznie patrzac na akcje , wsowka jest calkowicie pozbawiona sensu, pot nie jest tego warty, tylko debilem z 1-2 levelu w takich turkach moga takie rzeczy odwalac , ale jesli jest powiedzmy top16 turku kto tak ryzykuje ? , rendze ? rendzie sobie w dupe wsadzcie po takiej akcji.
postaw sie na miejscu agresora i napisz mi kiedy tam robisz taki wsow za 5x pota o turniejowe zycie w turku w ktorym mam 2gi stak ? masz tam flasze? masz tam tripsy ? typowe jest to ze goscie z top range wzniecaja sie i nie vbetuja dobrze i robia takie overwsowy, ale nie jest typowe ze tak blefuja bo jest spora sraczka w takich sytuacjach. ( wiadomo po takiej akcji ze gosc jest slaby w 90% ale nie ma opcji ze gosc tu blefuje na tak scary bordzie gdzie ty z bu masz tam wszytko. jeszcze z utg masz tam powiedzmy duzo over parek do zrzutu wezszy i bardziej przewidywalny range.)
teoretycznie powinien zabetowac nawet niech bedzie o pota, wtedy my to rejsujemy i on wsowa i wtedy trudniejsza decyzja w huj a tak.
IZIII fold.
jak jest tu jakis cwaniak to niech wyciagnie HH z taka akcja jako blefem i niech tu wrzuci.
pozdro ciamajdy
inaczerj , powiedzmy ze niesparowany bord i masz Qhigh flasza. sprawdzasz ? tez masz 3 natsa. lol dzieki za minusa pastuszku.
to do mnie ? a co to forum zarezerwowane dla idiotow tylko ?
minusy leca widze ale posta z HH brak ;/
cisnieniowcy widze nie potrafia spasowac i oddac 10 bb zeby zaoszczedzic 90 bb, cooler cooler, macie racje!