Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Praca mgr

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
711 Wyświetlenia
nikoafc

Witam :D

Nadszedl czas aby ogarnac prace magisterska i tutaj pojawia sie zaklopotanie ;) Studiuje zarzadzanie turystyka jednak moj promotor to sedzina heh mam wybrac sobie tematyke pracy z jakiejs dziedziny prawa. Szczerze jedynie co mnie interesuje z prawa to prawo hazardowe, ew. cos powiazane z turystyka hazardowa, pokerem itp. :D tylko niewiem czy decydowac sie na pisanie pracy na taki temat. Niechce sie pozniej obudzic z reka w nocniku jak zabraknie mi dostepu do materialow informacji na ten temat. Co o tym sadzicie ? Jakie ewentulanie tematy pracy moglbym podjac laczac prawo, turystyke, pokera ?

za wszelkie uwagi dziekuje :D

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
erefkey

torba ?

Odpowiedz
Cytat
winkel1989

ja pisze prace mgr o hazardzie.

problem z tym ze do czerwca musze sie obronic, a nie mam jeszcze planu pracy wiec nie pomoge.

Odpowiedz
Cytat
kainel

Napisane przez nikoafc
Jakie ewentulanie tematy pracy moglbym podjac laczac prawo, turystyke, pokera ?

sytuacja w usa odnośnie kasyn naziemnych, wykorzystanie tego przez rezerwaty indian. temat rzeka.

Odpowiedz
Cytat
Nomedes

weź lepiej pogadaj z promotorką co by jej odpowiadało albo zastanów się co będzie najłatwiesze i idź po najmniejszej lini oporu. z tego strzelać nie będziesz a na ocene też nikt nie będzie patrzeć. zrób na trzy i ciesz się zaoszczędzonym czasem imo.

Odpowiedz
Cytat
nikoafc

Napisane przez Nomedes
weź lepiej pogadaj z promotorką co by jej odpowiadało albo zastanów się co będzie najłatwiesze i idź po najmniejszej lini oporu. z tego strzelać nie będziesz a na ocene też nikt nie będzie patrzeć. zrób na trzy i ciesz się zaoszczędzonym czasem imo.

wlasnie sobie to przemyslalem i doszedlem do identycznych wnioskow... nie bede sie pierdolil i zajmowal szukaniem kombinowaniem pisaniem niewiadomo na jaki temat bo kiedy bede grindowal ? :D min czasu na prace mgr max czasu na grind ;)

Odpowiedz
Cytat