Przejdź do forum
"promowanie" PS :D

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] "promowanie" PS :D

12 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,448 Wyświetlenia
skajlacz

z ciekawości wpisalem sobie poker w szukanych na allegro, znalazłem cos bardzo ciekawego :D ktos kto szuka poleconych nie jest zbyt skrupulatny w tym wypadku :D

http://allegro.pl/item348381150_poker_serwis_dajacy_kase_na_gre_w_pokera_.html

11 odpowiedzi
Masqb

...przyznawany jest tylko osobą, które...

VictorM

Strona zarabia średnio 150 euro miesięcznie a gostek ją sprzedaje za 900zł?? Biorę od ręki ;).

nikt mu tego nie kupi - a tak ma tania reklame na Allegro ; )

skajlacz

freex napisał
a tak ma tania reklame na Allegro ; )

nie on tylko PS :)

ja mam wykupiony na rok serwer,kupon 300zł na reklamę w googleadwords, i pozycjonowanie za kilka groszy do pierwszego miejsca, oraz mogę kupić domenę za chyba 99gr.

tylko pomysłu teraz brak :/

jakies oferty współpracy? :)

btw, kolezka zrobil strone, która ma bardzo dobre podejscie psychologiczne. Prawie sam dalem sie zlapac :D

Jak widać niektórzy reklamują PS w naprawdę ciekawy sposób, a myślę, że to dopiero początek. ;)

zrobienie takiej stronki kosztuje pewnie duzo mnie niz 900zl ;o
ale niezly cwaniak z ta reklama ;]

lukasz728 napisał
ja mam wykupiony na rok serwer,kupon 300zł na reklamę w googleadwords, i pozycjonowanie za kilka groszy do pierwszego miejsca, oraz mogę kupić domenę za chyba 99gr.

tylko pomysłu teraz brak :/

jakies oferty współpracy? :)

zdrowe odżywianie, przejrzałem pierwsze 15 wyników w google i żaden mnie maksymalnie nie usatysfakcjonował, są ciekawe rzeczy ale nic specjalnie dobrego. 11 wynik ma 1800 wejść z google więc jest to dobry prognostyk :P, związane z tym pomysły latają mi po głowie

studenckie odżywianie :D:D najtańsze a zaraz bardzo dobre jedzenie, przepisy z liczbami(ceny :D) ciekawe pomysły 1000 sposobów na zupkę chińską, potrawy na imprezy :D :P:P

nietypowy portal o euro2012 :P traktujący o budowaniu się warunków, coś co zastąpiło portal informacyjny pzpnu o postępujących pracach (którego prawdopodobnie nie ma, nie sprawdzałem). Przedstawiane co tydzień zdjęcia stadionów(heh) można później sklecić proste animacje na zmieniających się zdjęciach. Znajdzie się wiele pomysłów... Ludzi do wszystkich trzech pomysłów musiałbyś szukać wśród samych zainteresowanych a jeśli by sie rozwinęło mógłbyś im rzucić kilka $ wiadomo jak to jest w internecie kiedyś wszystko było oparte na fanach robiących za free a teraz wiele portali to wielkie firmy :P

no stronka ciekawa ;)

kiedys podobnie reklamowalem moj serwis, ale szybko zdjeli takze jestem pewny ze tutaj bedzie podobnie.. Chociaz z drugiej strony bardzo ladnie ten ktos to przemyslal i dal zaporowa cene.

Mimz a zrobienie stronki kosztuje uwierz mi naprawde sporo nie tylko pieniedzy ale i zdrowia.. chociaz akurat ta to pikus nic ciekawego 1 dzien roboty, ale robiac cos dobrego trzeba sie wykosztowac i stracic mase nerwow