Przejdź do forum
Typy na EURO 2008!

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Typy na EURO 2008!

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
787 Wyświetlenia

Witam! :)

Proponuje w tym temacie podawać typy na EURO 2008! Wiem, że jeszcze tydzień, ale jak ktoś ma jakieś ciekawe typy to proponuje je podać teraz, bo jak wiadomo czym bliżej EURO nie wiedzieć czemu, często spadają kursy (Możliwe że wpływają na to takie czynniki jak - kontuzje itp.)

Pozdrawiam!

6 odpowiedzi
Qsypal

Ja co do wyników dokładnych to się wypowiadał nie będę, ale gdy prześledziłem całą drabinkę, wyszło mi, że z Niemcami zagramy dwukrotnie, a w finale spotkają się Włosi i Niemcy właśnie. A co z tego będzie to zobaczymy ^^

Suseel

hmm ja bym zrobil maly konkursik dla czlonkow PS, obstawiajmy swoje typy w fazie grupowej zwyciesca plus dokladny wynik, moze dla najlepszych jakis niewielki bonusik od PS ?( ;)

No - jakis konkursik odnosnie Euro i typowania by mozna zorgnizowac :P

magic83

@Qsypal

Jesli sie nie myle drabinka turniejowa jest tak skonstruowana ze zespoly z tej samej grupy wychodzace moga sie spotkac tylko w finale tak wiec jak mamy zagrac z niemcami dwa razy to drugi mecz bedzie w ... :D:D:D

Moj typ otymistyczny naszej grupy:

1.Niemcy
2.Polska
3.Chorwacja
4.Austria

Realistyczny:

1.Niemcy
2.Chorwacja
3.Austria
4.Polska

Qsypal

magic83 napisał
@Qsypal

Jesli sie nie myle drabinka turniejowa jest tak skonstruowana ze zespoly z tej samej grupy wychodzace moga sie spotkac tylko w finale tak wiec jak mamy zagrac z niemcami dwa razy to drugi mecz bedzie w ... :D:D:D

W tym roku jest tak drabinka ustawiona, że drużyny z grup A i B spotykają się w jednym półfinale, a w drugim zmierzą się drużyny z grup C i D. Tak więc aż do samego finału nie możemy trafić na teamy z grup C i D.

08.06.2008 Polska - Niemcy 1-0 lub 1-1