Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wybor pokerroomu

14 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,170 Wyświetlenia
AirUser

Witam

gram z roznymi wynikami w pokera od kilku miesiecy raz tu raz tam ale chcialbym osiąść na jakiejs platformie na stale. Oczywiscie w pierwszej kolejnosci biore pod uwage najnizszy poziom gry, pozniej rakeback i bonusy oraz obsluga klienta i szybkie wyplaty. Pomozecie wybrac ?

13 odpowiedzi

Odnosnie obslugi klienta - https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=7227 , podobno na Everescie tez nie najlepiej.

Jesli chodzi o poziom - chyba everest/pokerstars i ostatnio ktos pisal ze ten nowy partner - landbrokers, czy cos - ponoc w pokera tam graja glownie ludzie od zakladów, dla zabicia czasu,.

MichaU1337

Co do poziomu to ja bym Ci polecil Titana, nawet na NL50 FR Bardzo duzo slabych graczy, ktorzy uzywaja za duzo przycisku "call". Support chyba najlepszy na rynku, gorzej z bonusami

Suseel

Jesli masz zamiar grac sss to siec ipoker omijaj szerokim lukiem bo jak ja tam gralem jakies 4 miechy temu to modlilem sie zeby znalesc stol z max 2-3 shortami.

potfur

A co powiecie o graniu FL na Titanie? Bo nie wiem czy się przenieść.

Masqb

@potfur a jakie stawki grasz?

potfur

0,25/0.5 , 0.5/1 a jakby się uprzeć to 1/2 FR

AirUser

dalej nie otrzymalem odpowiedzi na swoje pytanie :)

Suseel

Full Tilt Poker - RB 27 % , bardzo dobry soft,stabilny i przejrzysty , poziom gracz nie jest oszalamiajacy ( akseptuje graczy z USA) support w miare dobry. Wsio to ,to moje zdanie :)

petesam

AirUser napisał
dalej nie otrzymalem odpowiedzi na swoje pytanie :)

Moglbys podac jakies bardziej konkretne informacje na temat twojej gry. Czy grasz NL czy FL, jakie stawki, stoliki FR czy SH. Mysle ze po podaniu tych informacji udzielenie odpowiedzi bedzie o wiele latwiejsze :)

MoroP

Rakeback masz na FTP, Unibet oraz Pokerkings. Najniższy poziom jest zapewne na tym ostatnim.

AirUser

Gram NL10 lub 25 SSS na FR :) ostatnio gralem na FTP lecz ciezko mi tam idzie wychodze na zero :)

petesam

w taki razie mysle ze pokerkings bylby dobrym rozwiazaniem. Bonus calkiem ok, rakeback 30%, a poziom graczy niezbyt wygorowany:) I na dodatek nie widze zbyt wielu graczy sss.

Masqb

potfur napisał
0,25/0.5 , 0.5/1 a jakby się uprzeć to 1/2 FR

to Titan to chyba najgorszy wybor (podobnie jak Party). Masa ludzi z PS. Najlepiej chyba na Starsach sie gra na tych stawkach. Co do 0.25/0.5 to polecam:
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=6659

:P