Chodza sluchy, ze tym razem nie poszlo na nl 5k
Bloga usunął bo pewnie miał dość tego jak wszyscy wieszają na nim koty. Myslicie ,że dla siebie on się tyle produkował i pisał o majestatycznym ciemnym lesie i pobudzał waszą wyobraźnię? Tak samo nie dla hajsu czy siebie wchodził na nl1k czy 5k. Wchodził by mieć content na bloga. I nie jest on pierwszym superbloggerem który opuszcza ten okręt bo zwyczajnie społeczność tutaj nie umie doceniać ludzi którzy poświęcają czas by nieustannie wzbogacać forumową rzeczywistość.
Pytanie czy możemy zatrzymać odpływa wartościowych blogerów z tego forum zatrzymać? Proponuje więc wprowadzić pakiet PokerStrategy Ultra(wzorem subskrypcji na różnych stronach z artykułami jak np. wyborcza.pl) w ramach którego za dostep do superblogów będzie pobierana niewielka opłata.
Ile byście byli w stanie dać miesięcznie?
5$?
20$?
A może 4,404,43$?
To było do przewidzenia. Po intensywnym i chaotycznym okresie manii przychodzi solidny dropdown samopoczucia, rozpoczyna się okres depresji. Kiedy zaczniemy wchodzić w okres hipomanii, ujrzymy nowego bloga naszej gwiazdy. Może znów będzie challange "Od 20$ do 5000$ w 3 miesiące w jedyne 700h gry"? Wszystko jest możliwe.
Mysle ze Bekon i jego 'ciemny las' przeminely bezpowrotnie z wiatrem. Mial swoje 5min, ale na powazna atencje liczyc chyba juz raczej nie ma co. Bylo milo, ale sie skonczylo i niech mu sie tam mimo wszystko wiedzie w pokerowym swiecie
Napisane przez pokerfish23
Chodza sluchy, ze tym razem nie poszlo na nl 5k![]()
Nie wiem do końca skąd wziąłeś to info, ale z tego co obserwuje strony trackujące to gra na NL200 a NL5000 już nie odpalał. Chyba, że są jakieś spore opóźnienia.
Mogę się mylić, ale może stwierdził, że jednak nie uda mu się do końca roku ukończyć czelendżu z sukcesem, więc wolał usunąć blog, żeby nie było rysy na tym co nieuniknione.
bekon sa nowe gierki dla championow na gg poker stoly exclusive minimum vpip 30-35 + ktos przegra pule ten placi kare mozesz sie wykazac i podibc highs stakes.
Napisane przez klz03
To już jest choroba - patologiczny hazard.
EEEEE no gdzie?:fouet:
Napisane przez CoolHandLuke
Dyszka, musisz zrozumieć, że to nie ja mam udowadniać, że jestem championem, tylko inni potrzebują znaleźć w sobie odwagę do rzucenia mi rękawicy. Dzisiaj zdobyłem swój ostatni brakujący pas mistrzowski z high stakes, czyli nl10k. Teraz posiadam kolekcję wszystkich czterech pasów od nl1k w górę i jestem undisputed. Oto jedno z dzisiejszych rozdań:PokerStars - $100 NL (6 max) - Holdem - 2 players
milanov888 (SB): $10,000.00
7bekon7 (BB): $4,247.50milanov888 posts SB $50.00, 7bekon7 posts BB $100.00
Pre Flop: (pot: $150.00) 7bekon7 has A♦ J♣
milanov888 raises to $225.00, 7bekon7 raises to $4,247.50 and is all-in, fold
7bekon7 wins $450.00
Ostateczny winrate na nl10k to 236bb/100.
tylko jedynie to bd max ev plus zagranie jak wrzucisz tu jakies blefy tez k4o,97o,86s(...)x czasu a watpie ze ty taki chempion za jakiego sie podajesz dla mnie to zwykla gamblerka przy twoim range max ev-
all - in za "polowe" rolla hehe
ps jeszcze edytowales posta ze taki all in to część twojej strategi 8-o8-o