Przejdź do forum
Zlot członków PS

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Zlot członków PS

21 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
2,836 Wyświetlenia
Tygrys1985

Co wy na to, aby spotkać się gdzieś na wspólnym piwie i pograć w karty za symboliczną złotówkę?

Aby uciąć dywagacje na temat miejsca (zawsze będzie komuś za daleko) polecam Zakopane. Z każdego miejsca w Polsce można tam dojechać praktycznie bezpośrednio pociągiem, do tego dla zniechęconych i "na tlicie" pozostają dodatkowo góry do przechodzenia. Samemu jestem z Pomorza, więc nie piszę pod siebie ;). Z noclegami też nie ma problemu, wystarczy poszperać w internecie i podzwonić. Koszt trzydniowego pobytu to dla zdrowego człowieka ok 250-300 zł.
Co do czasu to proponuję weekend 9-11 lutego. ;) Oferta tylko dla zdecydowanych i żądnych przygód... :)
Są chętni?

20 odpowiedzi

Tygrys mozemy pogadać w wakacje :)

Wybierałem się do polski na święta, ale niestety nie wyszło:/

Ale w wakacje na pewno przyjade i pewnie nad morze wybiję, a gdzie mieszkasz??

Tygrys1985

Słupsk. Jak będę w wakacje w Polsce to mogę zawsze dojechać. ;-)
Pozdrawiam.

Tygrys1985

Widzę, że pomysł upadł. No cóż... ;)
Pozdro.

Przypomnij o tym w wakacje. Teraz to dla wielu chętnych niewykonalne ze względu na przykład na sesje egzaminacyjne :P

Oleyy1

...ew. prace, brak urlopu, ferie dzieci ;) itede.... ale moze PS Polska (bądz co bądz rosnące w siłę) zorganizuje jakis live event, to bedzie pretekst. choc ja sie pewnie i tak nie zalapie.

No kolega wyzej ma niezly pomysl!!! ;)

zakopane? troche daleko <-gdynia ;p

Miasta na Śląsku :P

Tygrys1985

Original od Mimz
zakopane? troche daleko <-gdynia ;p

7h pociągiem o dzięwiętnastej coś tam... bilet normalny: 63zł... ;)

Mooris

a ja proponuje Łódź - wiecie tak w centrum ekhm wiecie kompromis ekhm :P

Tygrys1985

Jak mam siedzieć jedynie w środku miasta, to ja odpadam.
Panowie ruszcie dupska w góry! ;)

Kompromis dwoch postow powyzej i sie zgadzam:D:D Pojedzmy na Stoki do Lodzi :D:D

Riverneed

A może to PokerStrategy zafundowałoby zlot w jakimś fajnym miejscu? Hawaje to może bez przesady, ale taka Kreta byłaby w porządku. Simoo? :)

Original od Riverneed

A może to PokerStrategy zafundowałoby zlot w jakimś fajnym miejscu? Hawaje to może bez przesady, ale taka Kreta byłaby w porządku. Simoo? :)

Bardzo dobry pomysł Panie Riverneed. :rolleyes:

Pozdrawiam

Mooris

Riverneed a Ty jako członek załogi PS fundujesz część tej wycieczki :) powiedzmy hmm przelot :D

GreaverPL

Popieram Łódź :) I absolutnie nie ma na to wpływu fakt, że jestem z Łodzi :P Nie no ale tak serio to gdzie lepiej jak nie w centrum? Każdy będzie miał podobną odległość i będzie to max 400 kilosów :P A do Zakopanego jedni będą mieli 50 a drudzy 800 :) Nie upieram się przy Łodzi ale myślę, że można by zrobić jakieś miejsce mniej więcej równo oddalone od nas. A może ci co chcą zlot podali by swoje miejscowości i znaleźlibyśmy jakiś środek między nimi? :) Pozdro.

PS Świetny pomysł z tym zlotem :)

Tygrys1985

Jak już napisałem: nie samym pokerem żyje człowiek. Wybierzcie bardziej atrakcyjne miejsce. Co do odległości to w dzisiejszym świecie nie trzeba zatrudniać tragarzy i jeździć konno, więc to już chyba nie taki problem. W ten sposób nie dojdziemy nigdy do porozumienia.
Poza tym w takim Zakopcu noclegi znajdę już za 25zł za dobę ( i to bez problemu), a w Łodzi... dziękuję za płacenie za hotel. ;)

Tak jak mowi Tygrys Zakopane jest lepsze ja w czerwcu ubiegłego roku za nocke płaciłem 30zł.
Jestem z okolic Gorzowa Wielkopolskiego.

Esej

Dobry pomysł z tym zlotem :) termin tez wolałbym wakacyjny. A co do miejsca lepsze byłoby takie gdzie mozna by przy okazji oddac sie jakiejs innej "rekreacji" :] A Łódz... hmm raz byłem pobłądziłem troche szukając stadiony SMS Łódź i nic ciekawego, poza centrum. A wiekszosc miasta przypominała raczej warszawską pragę ;)