Przejdź do forum
Aplikacje android d...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Aplikacje android do pokera

15 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
663 Wyświetlenia
hks83

Witam

Szukałem ale nie znalazłem jeżeli przeoczyłem wiadomo wywalić jeżeli dział nie ten przenieść :)

A więc istnieje wiele aplikacji ale chodzi o takie co pomagają jakoś do gry przy grze w pokera każdy ma swoje związane z lepszym snem kalendarzami zarządzaniem czasem itp pomyślałem może aby tu wpisywać je krótki opis co i jak a może komuś się przyda i będą w jednym miejscu sam jestem ciekaw co kto jak.

Jeżeli temat o kant dupy... to wiadomo :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
Ikcero

Napisane przez hks83
A więc istnieje wiele aplikacji ale chodzi o takie co pomagają jakoś do gry przy grze w pokera każdy ma swoje związane z lepszym snem kalendarzami zarządzaniem czasem itp pomyślałem może aby tu wpisywać je krótki opis co i jak a może komuś się przyda i będą w jednym miejscu sam jestem ciekaw co kto jak.

Zdaje sobie sprawę, że dla Ciebie to jest zrozumiałe, bo wiesz gdzie są przerwy... ale dla nas, kiedy piszesz jedno zdanie na 5 linijek, które złożone jest z miliona myśli i nie ma nawet jednego przecinka to to jest po prostu straszny bełkot, który trzeba rozszyfrowywać 15 minut.

Odpowiedz
Cytat
hks83

eh ty tak zawsze? nieźle musisz miec pracy na tym forum. Do minek typu xD tez się przyczepiasz? Wole nie robić przecinków niż dawać je w nie te miejsca i byłoby to jeszcze bardziej nie zrozumiałem zapewne dla wyuczonych jak Ty. Kup Lepszy monitor będziesz miał na 1 linijkę bo ja mam na 3 ty piszesz o 5. Temat do usunięcia bo nikt bełkotu nie zrozumie na forum języka polskiego. Przepraszam wszystkich Miodków za taką zniewagę...

Pozdrawiam bez przecinkowiec

Odpowiedz
Cytat
slawciu

noi się obraził :(

Odpowiedz
Cytat
yomastaa

eh ty tak zawsze? nieźle musisz miec pracy na tym forum. Do minek typu xD tez się przyczepiasz? Wole nie robić przecinków niż dawać je w nie te miejsca i byłoby to jeszcze bardziej nie zrozumiałem zapewne dla wyuczonych jak Ty. Kup Lepszy monitor będziesz miał na 1 linijkę bo ja mam na 3 ty piszesz o 5. Temat do usunięcia bo nikt bełkotu nie zrozumie na forum języka polskiego. Przepraszam wszystkich Miodków za taką zniewagę...

Pozdrawiam bez przecinkowiec

Odpowiedz
Cytat
hks83

powiecie po co to ? jeden napisze drugi doda obrazek jestescie fajni wiemy to już ale co to ma wspolnego z tematem ? zamiast przypierdalac sie itp to nie lepiej odniesc sie do tematu lub go olac jak cos nie pasi ?

a co do obrazania sie he tak macie racje obrazilem sie na anonimowych mi ludzi na jednego bo wspomnial o przecinkach drugiego bo umie wklejac obrazki :) jest jeszcze pelno gifow itp wiec czas wam zleci dawac dalej

5 piw

Odpowiedz
Cytat
Ikcero

No tak, przecież tylko na forum języka polskiego można oczekiwać postów w języku polskim. Jak ja mogłem się tak przypierdalać, nie wiem po co mi to. Jak tylko rozszyfruje co miałeś na myśli to odniosę się do tematu.

Pozdrawiam, Przecinkowiec

Odpowiedz
Cytat
hks83

Powiedz mi przypierdalasz sie do kazdego tematu postu? bo jeżeli tak to przepraszam

Powstawiaj przecinki śćż itp to poprawie aby tak cie nie raziło i będzie po sprawie

5 piw

Odpowiedz
Cytat
Ikcero

Gdyby to mnie tylko razilo to miałbym to w dupie, ale do Ciebie nie dochodzi, że tylko Ty rozumiesz co tam napisałeś.

Napisane przez hks83
Powiedz mi przypierdalasz sie do kazdego tematu postu?

Btw, jak można przypierdalac się do tematu postu? Naprawdę nie chodziło mi tu o temat tego postu, tylko o jego treść.... Chociaż czekaj, może tam był przecinek pomiędzy "tematu, postu? Bo jak nie ma przecinka to to zdanie ma dwa, pierdolone znaczenia i ja mam sobie kurwa wybrać któreś? Zrozumiesz to w końcu?
Śmieszą mnie tacy ludzie, mysla ze przypierdolilem sie bo lubie. Nie lubie, bo i tak odbijam się od ściany, przecież Ty wiesz lepiej. Przecinki są całkowicie bezużyteczne i powstały po to, aby wkurwiać ludzi, taka fanaberia.

Już nie truje dupy, bo i tak powiesz , ze sie tylko przypierdalam, jak nauczycielki polskiego przez cały system edukacyjny - uwziely sie glupie baby na te bezużyteczne przecinki i kropki. Życzę owocnej dyskusji, z całą rzeszą ludzi, która zrozumiała pierwszy post.

Odpowiedz
Cytat
arnold89

Treść obrazka może nie jest po polsku, ale doskonale oddaje znaczenie przecinków :truestory: Jeśli piszesz w taki sposób, że ciężko to odczytać to nie dziw się, że ktoś zwraca ci uwagę.

Odpowiedz
Cytat
hks83

daruje se
pozdro

Odpowiedz
Cytat
filu1980

przeczytaj ten swoj belkot w pierwszym poscie i sprobuj sam siebie zrozumiec - mnie jest ciezko

o co Tobie wlasciwie chodzi? szukasz holdem managera na androida czy aplikacji do robienia notatek czy wlasciwie czego? opisz jednym zdaniem na 2 akapity bez przecinkow :)

Odpowiedz
Cytat
hks83

bełkot bełkot znacie inne określenia ? :)

aplikacje do:
organizacji czasu
poprawy snu
ogólnie takie co mogą poprawić naszą grę

nie chodzi o holdemy...

Odpowiedz
Cytat
doxdoxdox0

ja znam "brednie"

Odpowiedz
Cytat
hks83

wiec jestes super jak inni :) a cos na temat?

Odpowiedz
Cytat