Przejdź do forum
Big Game wraca!

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Big Game wraca!

161 Posty
49 Użytkownicy
0 Reakcje
12.2 K Wyświetlenia
ripper92

Byłem pod DUŻYM wrażeniem Cannona dopóki nie zaczął fiszować limpami.

Endurx

Cannon długo może sobie nie pograć, granie w limpowanego pokera nie jest najlepszym pomysłem, jeśli nie złapie run good, żeby bluff catchować na masę to jego stak będzie się tylko kurczył.

ligabb

Napisane przez ripper92
Byłem pod DUŻYM wrażeniem Cannona dopóki nie zaczął fiszować limpami.

Proszę - tagujcie spoilery, bo niektórzy może jeszcze nie oglądali :)

Spoiler

Dokładnie to samo. Na początku pierwsze jego 2-3 rozegrane fajnie. Ale zniszczył mnie totalnie limpem z buttona z JTs.

McBurak

przesadzacie, gosc jest po prostu ewidentnie live graczem... a na takim deepie rozegrania preflop nie sa wcale kluczowe, nas takie zagrania bardzo raza poniewaz sa duzym bledem na 100bb i mniej, ale tak gleboko nie przyniesie mu to dramatycznych strat. Grunt ze fajnie ogarnia postflop, zapowiada sie ze wreszcie bedziemy miec cannona ktory bedzie sie staral wykorzystywac weak wizerunek amatora do jakichs kreatywnych zagran.

Nie mowie ze limpowanie jest dobrym zagraniem (bo prawie nigdy nie jest), ale w takiej sytuacji nie jest tak duzym bledem jak to przedstawiacie. Pamietajcie tez ze to gra z ante.

Spoiler

C/c flop i donk turn z air bardzo mi sie podobal, chociaz moze niekoniecznie na takie calling station jak DN :)

Aha, nikt nie zauwazyl ze WRESZCIE ktorys lc wpadl na to, jak bardzo mu sie oplaca straddlowanie - splycajac efektywne stacki odbiera prosom czesc edgu.

dillingerr

bardzo fajny odcinek, czekam na nastepne

ripper92

Napisane przez McBurak
przesadzacie, gosc jest po prostu ewidentnie live graczem... a na takim deepie rozegrania preflop nie sa wcale kluczowe, nas takie zagrania bardzo raza poniewaz sa duzym bledem na 100bb i mniej, ale tak gleboko nie przyniesie mu to dramatycznych strat. Grunt ze fajnie ogarnia postflop, zapowiada sie ze wreszcie bedziemy miec cannona ktory bedzie sie staral wykorzystywac weak wizerunek amatora do jakichs kreatywnych zagran.

Nie mowie ze limpowanie jest dobrym zagraniem (bo prawie nigdy nie jest), ale w takiej sytuacji nie jest tak duzym bledem jak to przedstawiacie. Pamietajcie tez ze to gra z ante.

Spoiler

C/c flop i donk turn z air bardzo mi sie podobal, chociaz moze niekoniecznie na takie calling station jak DN :)

Aha, nikt nie zauwazyl ze WRESZCIE ktorys lc wpadl na to, jak bardzo mu sie oplaca straddlowanie - splycajac efektywne stacki odbiera prosom czesc edgu.

Limpować to sobie można na deepach ale nie w jego sytuacji, kiedy prawie cały stół czai się tylko żeby go wyizolować.

kempesKGB

czemu jak ivey, antonius, hansen czy dwan limpuja to sie ich nikt nie czepia?

dlrzz

check/call flop, donkbet turn :f_biggrin:

no tak, poprzednich postów nie chciało mi się przeczytać :D

k4m1l0z

Cannon mocno pracuje na swoje nazwisko. Nieźle gra, ale żre mu zajebiście
long run w sumie nie wazny, jak sie gra raz w życiu w takim programie :D

ligabb

Oj wysoko ustawił poprzeczkę, bardzo wysoko :) Żarło mu nieźle, ale pokazał też bardzo dobrego pokera.
Bardzo mi się podobało zachowanie Viffer'a, jak to powiedział komentator: "classy exit".

ripper92

Muszę przyznać że wyjście Viffera oglądałem z 5 razy :D

My Man.

Loose Cannon, muszę mu zwrócić honor tylko w pierwszym odcinku trochę przyfiszował limpami, później jak już prosi wiedzieli że facet wie co robi to limpowanie mi nie przeszkadza(ale i tak dobrze że ograniczył), najlepszy Loose Cannon jak do tej pory.

6th
6th

Najlepszy czy nie, miał MEEEGA run good. Kiedy pytali czy blefuje i stad c/r - to często miał nutsa/monstera :D

ligabb

Napisane przez ripper92
Muszę przyznać że wyjście Viffera oglądałem z 5 razy :D

My Man.

Same here :)

kacper3k

dzis bedzie kolejny tydzien?

kempesKGB

AFAIK emituja pon-pt o 19 naszego czasu czyli 20-21 powinny byc na pokerstars.tv
poprzedni sezon emitowali tydzien po tygodniu wiec teraz mam nadzieje tez tak bedzie

wujekryba

a wiadomo kiedy będzie jakiś inny skład stolika? Ten nudzi mnie po 10minutach a gdyby nie Cannon to po 3min.

kempesKGB

co tydzien (5 odcinkow) nowy sklad

wujekryba

może ktoś napisać jaki był lineup stolika teraz?

bolek147

Courtney Gee a przy stole z nią zasiądą :

Daniel Negreanu
Randy 'nanonoko' Lew
Phil Laak
Bryn Kenney
Rick Salomon.

k4m1l0z

Tony G, Negreanu, Peat (Viffer), Seiver, Cannon.
Jeszcze Robl sie pojawił za Seivera pod koniec.