Przejdź do forum
Coaching za fryty

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Coaching za fryty

14 Posty
10 Użytkownicy
57 Reakcje
2,647 Wyświetlenia
Libera

Cześć

Po całej nocy grindu nie mam za bardzo co teraz robić a zasnę pewnie dopiero około 19:) Wpadłem więc na pomysł, że dam komuś kto gra mikro coaching za darmo:) Jak są chetni to priv- najlepiej gdybyś miał nagraną sesję ze swojej gry - oferta aktualna do godziny 16.

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
RobertByku2

Wysłałem zapro

Odpowiedz
Cytat
dr0binho

Cześć, ja również.

Odpowiedz
Cytat
Libera

Cześć, zaczynam już teraz z RobertByku do 15, potem jak będzie kilka osób chętnych to zrobię grupowy.

Odpowiedz
Cytat
YoungKid

.

Odpowiedz
Cytat
peterzimmerman

Nie mam nic nagranego ale chetnie popatrze

Odpowiedz
Cytat
Libera

Ok, wszyscy zainteresowani proszę napiszcie na priv to podam wam skype i zrobimy z tego trening grupowy, czekam do 15:15

Odpowiedz
Cytat
mardmo

ja bym z checia popatrzyl jak mozna :)

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Małe podsumowanie treningu.

Bardzo luźna, przyjemna rozmowa :D mi godzinka zleciała mega szybko. Na 41 minut filmu w ciągu godziny przeanalizowaliśmy... 13 minut materiału, bo tak dużo wartościowego feedbacku było. Dużo wniosków, zadawania pytań i zupełnie innego myślenia, niż "szukaj ryb, masz-napierdalasz". Bardzo proste i precyzyjne przekazywanie informacji, w bardzo zrozumiały sposób. Zwrócenie uwagi na zakresy i exploit. W wielu rozdaniach trener miał zupełnie nowe dla mnie spojrzenie na rozdanie i... wychodziło na to, że dużo rozdań można było zagrać inaczej :D

Podsumowując - kojarka niesamowita (w mojej ocenie), uświadomienie sobie, że naprawdę mam tyły (jeśli chodzi o aspekty teoretyczne, wiedzy, by móc grać wysoko). Nie korzystałem wcześniej z takiej współpracy, więc nie mam punktu odniesienia i ciężko to ocenić overall. Subiektywnie - bardzo mi się podobało. No trener i sprawia wrażenie swojego chłopa :f_thumbsup:

Dzięki wielkie za poświęcony czas i skorzystanie z takiej opcji! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
molekpl

Szacun za inicjatywę i postawę Libera ! :f_thumbsup::f_drink:

Odpowiedz
Cytat
sh2ckal

Widuję Cię na nl5. Łapałeś koncepty z nl 100 - 200??

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Napisane przez sh2ckal
Widuję Cię na nl5. Łapałeś koncepty z nl 100 - 200??

Oczywiście, że nie. Nie o to chodziło w tym treningu. Trener zadawał mi pytania, ja swój tok rozumowania opisywałem i wtedy wyciągano wnioski. Bez przesady :D

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

e spoznilem sie? :D

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Wchodząc do wątku byłem pewien, że fenek wystawił cochacing :thinking:

Odpowiedz
Cytat