Napisane przez blachovski
nie za bardzo wiem o co Ci chodzi-jeden mieszka w stanach drugi w szwecji a ty w polsce-jak możne być rano w stanach jak u nas jest rano?:P
ok, rano = 13, co oznacza, że u jednego była 7
Napisane przez blachovski
nie za bardzo wiem o co Ci chodzi-jeden mieszka w stanach drugi w szwecji a ty w polsce-jak możne być rano w stanach jak u nas jest rano?:P
ok, rano = 13, co oznacza, że u jednego była 7
Grają chłopaki trochę, oj grają.
Ale w sumie nie ma co przesadzać z tym, że jeden drugiego jakoś tam łoi. Fakt, sumy są zawrotne, ale jak już się popatrzy na ilość BI, to szału nie ma, ot swingi w HU
Napisane przez Walderam
Ale w sumie nie ma co przesadzać z tym, że jeden drugiego jakoś tam łoi. Fakt, sumy są zawrotne, ale jak już się popatrzy na ilość BI, to szału nie ma, ot swingi w HU![]()
Oczywiscie, ze tak. Wszedl jakis no name ktorego nikt nie zna i zaczal grac z durrrem - reakacja taka, ze po poczatkowym wygraniu kilku duzych pul zostal byc uwazany za kolejne genialne dziecko pokera...
No nie jest aż tak. Zagrali ~32k rozdań i isildur ma ok 3,5bb/100 na stół
A tu już jest poważny edge w hu
Napisane przez Mroovkoyad
Durrrr wpadnie w tilt i wejdzie na wyższy limit aby szybko się odkuć![]()
-1
Dealer: durrrr wins the pot ($563,980) with a straight, Nine high
Dealer: Isildur1 wins the pot ($521,987.50) with a flush, Ace high
Myślę, że Ten Isildur podzieli los Martonasa: pojawia się znikąd jakiś tajemniczy Szwed, spektakularnie kosi kilka milionów, po czym błyskawicznie wszystko przegrywa z tuzami FTP i słuch po nim ginie. A może Martonas i Isildur to ta sama osoba?
Nie podzieli. Isildur jest na rushu, owszem, ale jest genialnym graczem. Ogrywa wszystkich po kolei. Do tej pory slabo sie nim interesowalem, ale wczoraj przeczytalem mega wpis na blogu INTERNETPOKERS na CR, niestety linka pewnie nie moge podac, ale polecam. Isildur pojechal wszystkich geniuszy jak Townsend, Hastings, CTS, itd i wszyscy mysleli, ze to upswing i ze z durrrrem polegnie po calosci, a jak jest do tej pory wszyscy widza
Ale z Antoniusem wtopił 2 bańki, widocznie oddaje jemu co zabrał durrowi:). I najwyższa pula padła
ale dzisiaj chyba Isil pojechal Zigmunda na >1M$. Z tego co czytałem Zigmund jest out of cash na FTP. Co wiecej, próbował pożyczyć 500K$ od Isil, przy okazji robiąc mu jakąś wrzutkę na czacie
Napisane przez tmfinger
ale dzisiaj chyba Isil pojechal Zigmunda na >1M$. Z tego co czytałem Zigmund jest out of cash na FTP. Co wiecej, próbował pożyczyć 500K$ od Isil, przy okazji robiąc mu jakąś wrzutkę na czacie![]()
lol a wczesniej durrrr pożyczał kase od zigga na HU z isil![]()
http://www.highstakesdb.com/live-results.aspx
Fakt na to wygląda
Czyli jak na razie Isildur wygrywał większą kase z Zigmundem i Durrrem a tracił z Iveyem i Antoniusem.
co Isil zabral wczoraj Ilariemu, oddal dzisiaj PA i Iveyowi, czyli wszystko tak jak zawsze...
Dzisiaj w godzinke durrrr znowu busto przez Isildura - 800 000k w godzinkę...
Isildur1: u done ?