Napisane przez smiechu0808
Napisane przez Azzinoth
Napisane przez narratorukryty
Przyszła mi karta do konta, długo nie czekałem 9 dni.
Zastanawiam się czy nie macie problemu z wypłatami z P* przez polskie znaki w nazwisku czy adresie?Wiesz co ale to może mieć sens bo ja przynajmniej znam 1 taki przypadek ja z PL znakami w nazwisku nie mogę wypłacić, znajomy bez wypłaca. A jak wiadomo na Eco PL znaków nie ma w danych a na strasach są. Napisałem do starsów, zobaczymy co odpiszą.
Dzisiaj sprawdzę wieczorem wypłatę z nazwiskiem z polskimi znakami.
Przez tyle czasu nikt Ci ze starsów nie napisał co jest przyczyną?
jest tu więcej takich osób, których wypłaty są odrzucane i mają polskie znaki w danych na starsach?
Ja zrobiłem wczoraj o północy po raz kolejny i dostał takiego maila od starsów o 9 dzisiaj :
Przepraszamy za opóźnienie w automatycznej realizacji Twojej wypłaty..
Kiedy Twoja wypłata została wysłana do realizacji, u naszego procesora płatności wystąpił problem. Wkrótce nasz Dział ds. Płatności zweryfikuje status Twojej wypłaty. Kiedy tylko to nastąpi, otrzymasz od nas e-mail z informacją o statusie jej realizacji.
Jeżeli Twoja wypłata nie zostanie zrealizowana pomyślnie, środki zostaną zwrócone na Twoje konto PokerStars, po czym będziesz mógł złożyć żądanie nowej wypłaty.
Niestety, nie jesteśmy w stanie przewidzieć, jak długo zajmie weryfikacja Twojej wypłaty. Prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na wiadomość z naszego Działu ds. Płatności.
Dziękujemy za zrozumienie i współpracę.
Z pozdrowieniami
Do teraz wypłata wisi w oczekujących.