Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
Moderator
Elzo2012

Napisane przez McBurak

Napisane przez Mikson92
Może to dla niektórych oczywiste, ale dla mnie za pierwszym razem nie było.
Jeśli zlecacie wypłatę ze starsów na ecopayz, to przekonwertujcie sobie je na euro w cashierze bo inaczej policzy wam za przewalutowanie przy wypłacie ze starsów.

czy wczesniej, jak wyplaty na skrilla tez byly najpierw konwertowane na euro, tez naliczalo za przewalutowanie? bo myslalem ze jak z automatu przelicza, to bez dodatkowych oplat

Wcześniej była opcja wypłaty w $ (na Skrill). Teraz na EcoPayz nie ma. Optymistyczne jest to, że na początku nie było nawet €, tylko PLN. Więc może za jakiś czas te $ przy wypłacie na EcoPayz się pojawią.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Napisane przez McBurak

Napisane przez Mikson92
Może to dla niektórych oczywiste, ale dla mnie za pierwszym razem nie było.
Jeśli zlecacie wypłatę ze starsów na ecopayz, to przekonwertujcie sobie je na euro w cashierze bo inaczej policzy wam za przewalutowanie przy wypłacie ze starsów.

czy wczesniej, jak wyplaty na skrilla tez byly najpierw konwertowane na euro, tez naliczalo za przewalutowanie? bo myslalem ze jak z automatu przelicza, to bez dodatkowych oplat

Dziękujemy za Twój email.
Proszę zauważyć, że opłata w wysokości 2,5% marży depozytowej obowiązuje we wszystkich przewalutowaniach EUR-USD dla depozytów i wypłat.
Należy również pamiętać, że kursy walut zmieniają się co 10 minut i nie możemy zagwarantować takiego samego kursu wymiany walut dla wypłaty, jaka była w momencie dokonania depozytu.
Niemniej nie pobieramy opłaty z tytułu wymiany walutowej pomiędzy Twoimi bankrollami (np z EUR do USD i odwrotnie).
Aby uniknąć opłat za konwersję EUR możesz stworzyć sobie drugi bankroll w tej walucie na koncie Stars. Możesz wtedy wpłacać na nie pieniądze w EUR i przeleweać je wewnątrrz własnego konta Stars np na USD, jeśli chciałbyś grać w tej walucie. Następnie, gdy będziesz chciał wypłacić środki, możesz przelać środki z powrotem z USD na EUR i wypłacić je.
Jeśli masz jakieś pytania, daj nam znać.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Nawet nie wiedziałem, że z poziomu kasjera w PokerStars można zmienić preferowaną walutę np z $ na € i pozbyć się problemu.
W innych roomach zmiana waluty to jest wyzwanie albo wprost niemożliwe, a tu proszę, kilka kliknięć i załatwione.
Zmieniłem i zleciłem konwersje całości bankrolla. Teraz zamiast 0,27 $ mam 0,23 € :)

Odpowiedz
Cytat
McBurak

Napisane przez Elzo2012

Wcześniej była opcja wypłaty w $ (na Skrill). Teraz na EcoPayz nie ma. Optymistyczne jest to, że na początku nie było nawet €, tylko PLN. Więc może za jakiś czas te $ przy wypłacie na EcoPayz się pojawią.

nope, jakos w okolicach maja-czerwca przy wyplacie na Skrilla zaczal sie pojawiac komunikat, ze wyplaty na Skrilla ida tylko w euro i ze robia automatyczna konwersje. Po prostu jestem ciekaw czy byla ona za darmo, czy tez "zapomnieli" podac informacji o oplacie

Odpowiedz
Cytat
smiechu0808

Napisane przez McBurak

Napisane przez Elzo2012

nope, jakos w okolicach maja-czerwca przy wyplacie na Skrilla zaczal sie pojawiac komunikat, ze wyplaty na Skrilla ida tylko w euro i ze robia automatyczna konwersje. Po prostu jestem ciekaw czy byla ona za darmo, czy tez "zapomnieli" podac informacji o oplacie

Ja cały czas wypłacałem w $. Info ze skrilla nie dotyczyło wypłat ze starsów

A co do EcoPayz trzeci raz odrzucona wypłata. Żadnego info od nich. Żeby się czegoś dowiedzieć trzeba samemu pisać, a i tak brak konkretów.

Odpowiedz
Cytat
McBurak

Napisane przez smiechu0808

Ja cały czas wypłacałem w $. Info ze skrilla nie dotyczyło wypłat ze starsów

A co do EcoPayz trzeci raz odrzucona wypłata. Żadnego info od nich. Żeby się czegoś dowiedzieć trzeba samemu pisać, a i tak brak konkretów.

nie, nie chodzilo mi o ten komunikat, tylko o to, ze od paru miesiecy jak zlecalem wyplate ze to na Starsach wyskakiwalo mi okienko, ze Skrill przyjmuje tylko wyplaty w euro i ze robia automatyczna konwersje z kwoty x$ na xeuro, myslalem ze wszyscy tak mieli. Wyplate "robilem" w dolarach, tylko po drodze byla konwertowana na euro.

tez czekam na odp od Eco btw, wyglada na to ze byli dosc mala firma, nagle strasznie im skoczyl traffic i nie do konca sobie z tym radza, rano nawet wiadomosci do supportu sie nie dalo wyslac

Odpowiedz
Cytat
orb1teq

McBurak przyjmiesz zaproszenie ?

Odpowiedz
Cytat
orb1teq

napisalem Ci priv gdybyś miał sekundke

Odpowiedz
Cytat
orb1teq

Czy ktoś z aktywnym kontem ECOPAYZ mógłby mi pomóc ?

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Do północy napisz jeszcze kurwa 40 postów, to na pewno się kolejka chętnych do pomocy ustawi.

Odpowiedz
Cytat
Bilson

Rano zrobilem wyplate ze starsow na ecopayz (EUR->EUR). Nie mam polskich znakow ani w imieniu/nazwisku ani w adresie.

po 6 godzinach wyplata odrzucona.

EDIT:

Thank you for contacting us.

Unfortunately, we are experiencing some technical issues with our financial processor which are causing some withdrawal attempts with ecoPayz to be unsuccessful.

As soon as this issue is fixed, rest assured that we will let you know right away.

In the meantime, we would advise you to withdraw your funds through one of the alternative withdrawal methods available.
For your convenience, here is a full list of options available to customers from your country:

- CFT eligible* VISA
- Entropay VISA
- Direct Bank Transfer

*CFT (Credit Funds Transfer) eligible: a card that allows incoming credits

We deeply apologize for any inconvenience this might be causing you.

Please do not hesitate to contact us if you have any questions or doubts.

Regards,

Sara
Stars Payment Services

Odpowiedz
Cytat
McBurak

ok, to w sumie dobrze ze nie ma to nic wspolnego z polskimi znakami, bo ja im wyslalem maila z prosba o dodanie i dostalem:

Thank you for contacting the ecoPayz Team!

Unfortunately we are unable to change your personal information using Polish letters.

We are sorry for all inconveniences this may cause you.

Please feel free to contact us should you require any further assistance.

wiec mielibysmy gruby problem, a jak to jakis problem techniczny to mam nadzieje ze szybko ogarna (ale naprawde szybko, bo potrzebuje za pare dni hajs wyplacic ;s)

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Już ponad 9 dni to robią więc to już trochę długo...

Albo starsy nie chcą abyśmy wypłacali hajs :D

Odpowiedz
Cytat
wojtaz165

panowie uzywacie vpn do gry na starsach ?

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

nie

Odpowiedz
Cytat
smiechu0808

Napisane przez Azzinoth
Już ponad 9 dni to robią więc to już trochę długo...

Albo starsy nie chcą abyśmy wypłacali hajs :D

Może trochę chcą przytrzymać rolle po tym jak w krótkim czasie wielu Polaków wyczyściło konta na P*.
Mogliby trochę przybliżyć czas usuwania tych problemów technicznych bo nie wiem czy nadal czekać czy trzeba kombinować z inną metodą.
Dziwne to jest bo sami rekomendowali EcoPayz.

Odpowiedz
Cytat
wojtaz165

ale nie używacie vpn bo nie można czy co ?

Odpowiedz
Cytat
orb1teq

A czy ktoś z tych paru osób, którym poszła wypłata może wstawić screena żeby rozwiać w góle wątpliwości, że to jednak działa w kilku przypadkach ?

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Wczoraj napisałem do starsów o usunięcie polskich znaków z moich danych, dzisiaj mi napisali że zrobione, zleciłem wypłate i po paru godzinach mam kase na ecopayz :)

Dodam, że wcześniej napisałem też do eco żeby mi wpisali w dane drugie imię, bo mam je też podane na starsach

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz

Mnie też udało się wypłacić po usunięciu polskich znaków z danych osobowych.

Odpowiedz
Cytat