Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
Kodzien

Napisane przez darkst
Skoro niektórzy piszą, że wypłaty już są realizowane to mam takie pytanie laika, co zrobić krok po kroku by wypłacić?

1. Zakładam konta w EUR na ecopayz (skan dowodu + wyciąg z banku)
2. Wpłacam na konto ecopayz (przelew czy jest możliwa paysafecard?)
3. Wpłacam na P* i robię obrót, następnie przewalutowanie na euro
4. Wypłata na ecopayz i przelew na konto bankowe

Dobrze kombinuję czy coś pominąłem?

Ja wplacalem poprzez Przelewy24 - opcja dostępna w "local services".

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Napisane przez MarcinEmpik
Ja na starsach regionu wpisanego nie mam choc na eco mam i wyplata i tak doszla bez problemu bez pisania do eco o usuniecie regionu.

Ja łapałem się każdej różnicy, nie mam pojęcia dlaczego dziś doszła a wtedy nie ale zadziało więc napisałem wszystko co zrobiłem może komuś pomoże.

Odpowiedz
Cytat
smiechu0808

Ja nie poprosiłem o zmianę danych. Chciałem poczekać i dziś to zrobić. Wchodzę przed chwilą na P*, wypłata przeszła. Spoglądam w dane i sami zmienili mi polskie znaki przy w imieniu i nazwisku. W adresie zostały polskie.

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Ja natomiast miałem inny adres w ecoPayz i inny w PS. Dziś zmieniłem adres w PS i zleciłem wypłatę. Doszła bez problemu :f_thumbsup: Wypłata euro z PS na konto dolarowe w ecoPayz.

Odpowiedz
Cytat
darkst

Potem normalnie przelewacie na swoje konto bankowe czy korzystacie z karty?

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Ja jeszcze nie przelewałem, ale na pewno będę korzystał z karty. Przetestuje ją na dniach, bo przyszła ale jeszcze jej nie otwierałem.

Odpowiedz
Cytat
smiechu0808

Napisane przez Pirate9999
Ja jeszcze nie przelewałem, ale na pewno będę korzystał z karty. Przetestuje ją na dniach, bo przyszła ale jeszcze jej nie otwierałem.

Ile czekałeś na kartę?

Napisane przez darkst

Potem normalnie przelewacie na swoje konto bankowe czy korzystacie z karty?

Ja też będę korzystał tylko z karty.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz

Od Starsów:

As you know, at the time of your withdrawal request through EcoPayz, we were experiencing technical issues with our processor. These issues have now been resolved; therefore please try submitting your transaction again.

Odpowiedz
Cytat
Pirate9999

Napisane przez smiechu0808

Napisane przez Pirate9999

Ile czekałeś na kartę?

4 dni robocze

Odpowiedz
Cytat
McBurak

dobra, u mnie wszystko smiga, pisalem do starsow wczoraj i mi usuneli polskie znaki z nazwiska, przed chwila zrobilem wyplate i poszla w kilka minut. Wyplata poszla na konto Eco w euro, tam sobie za darmo zrobilem przewalutowanie na glowne konto w pln.

na eco zrobilem wyplate do banku, wszystko tez bardzo sprawnie (tylko pamietajcie, zeby podawac IBAN a nie po prostu nr konta), zobaczymy po jakim czasie dojdzie, na Skrillu to zwykle bylo okolo 2 dni roboczych. Jedyny zgrzyt to spora oplata, 10 euro, ale jest stala, wiec po prostu warto robic wieksze przelewy, na Skrillu bylo bodajze 5% kwoty (czyli powyzej 2k euro bardziej sie oplaca Eco), a na mniejsze wyplaty uzywac karty.

Odpowiedz
Cytat
palyspalys

Na eco zrobiłeś przewalutowanie z euro na pln za darmo? w jaki sposób?

Odpowiedz
Cytat
pabluss

Hello xxxx

Thank you for your patience.

As you know, at the time of your withdrawal request through EcoPayz, we were experiencing technical issues with our processor. These issues have now been resolved; therefore please try submitting your transaction again.

If you need any assistance, please do not hesitate to contact us and we will be glad to assist.

Please accept our apologies for the inconvenience.

Regards,

Arthur
Stars Payment Services

Odpowiedz
Cytat
McBurak

Napisane przez palyspalys

"transfer funds" i przelewasz z konta euro na konto pln, z tego co wiem to jest za darmo (chyba ze czegos nie doczytalem)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez McBurak

"transfer funds" i przelewasz z konta euro na konto pln, z tego co wiem to jest za darmo (chyba ze czegos nie doczytalem)

Z tabeli opłat (niebieskie dla klientów eWO)

Odpowiedz
Cytat
gwmar

co to jest te EWO?

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez Elzo2012

Napisane przez McBurak

Wydaje mi się, że tu chodzi o transfer pomiędzy dwoma kontami EcoPayz - czyli jakbyś chciał przelać kasę do kumpla który ma konto Ecopayz w innej walucie niż Ty.

Poza tym na stronce eWO odnośnie opłat za EcoPayz https://www.ewallet-optimizer.com/ecopayz/ecopayz-cashback-program/ ....jest zdanie: "You will also have NO transaction limits and NO FEES for all inter-account transfers." - więc transfer pomiędzy wewnętrznymi kontami jest darmowy (?) :)

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez gwmar
co to jest te EWO?

ewallet-optimizer.com

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez koval21

Napisane przez Elzo2012

Napisane przez McBurak

Wydaje mi się, że tu chodzi o transfer pomiędzy dwoma kontami EcoPayz - czyli jakbyś chciał przelać kasę do kumpla który ma konto Ecopayz w innej walucie niż Ty.

Poza tym na stronce eWO odnośnie opłat za EcoPayz https://www.ewallet-optimizer.com/ecopayz/ecopayz-cashback-program/ ....jest zdanie: "You will also have NO transaction limits and NO FEES for all inter-account transfers." - więc transfer pomiędzy wewnętrznymi kontami jest darmowy (?) :)

Było by miło. Trzeba po prostu sprawdzić :)
Pewnie niedługo ktoś to potwierdzi lub zaprzeczy.

Odpowiedz
Cytat
orb1teq

przy silverze juz transfery między kontami eco eco jest darmowy.

Druga sprawa to fakt, że ECOPAYZ wypłaty z P* są w nielimitowanej ilości (na skrill były to max 3 wypłaty w ciagu 24h).
Zleciłem juz 2 kolejne w dużej i mniejszej kwocie, obie po zatwierdzeniu EcoPayz jako odbiorcy były wypłacone (max 5 sekund trwała wypłata).

Zapowiada się dobrze

Odpowiedz
Cytat
palyspalys

koszt za transfer, a koszt przewalutowania to dwie różne rzeczy

Odpowiedz
Cytat