Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
LYSYANIOL69

nie wytarczy

Odpowiedz
Cytat
wariat007

Napisane przez ReTo22
No ale w tym rzecz że rachunki nie przychodza do domu na mnie, nie wystarczy sam adres z tyłu dowodu osobistego?

Nie, nie wystarczy

Odpowiedz
Cytat
haos12

ReTo22
Idz do urzedu miasta/ gminy po potwierdzenie zameldowania. 18zł chyba, że jako powód podasz studia/policja czy tam cos

Odpowiedz
Cytat
wariat007

Napisane przez haos12
ReTo22
Idz do urzedu miasta/ gminy po potwierdzenie zameldowania. 18zł chyba, że jako powód podasz studia/policja czy tam cos

Ustawowo chyba zwolnione jest zaświadczenie o zameldowaniu dla celów pozyskania świadczeń rodzinnych. Sugeruję taką opcję zaznaczyć we wniosku.

Odpowiedz
Cytat
Bilson

Napisane przez kners1122

Napisane przez Bilson
Potwierdzone to jakoś? Pytałeś suportu?
Bo wlasnie sie zastanawialem czy platnosci ich karta też 2% czy moze free...

To nie jest wiedza tajemna.
Tak, za free - limit płatności przy goldzie 4000e (bez golda 2000e).

Wiem, że nie tajemna mądralo ale w takim razie co powiesz na to? :

Być może chodzi o currency conversion fee (2.99%) ale potrącili mi w sumie ~4% ( 33.12PLN=> 8.06EUR).

Liczył ktoś ile przy wypłacie z bankomatu (w praktyce) kasują?

Odpowiedz
Cytat

Ile czasu wam szła karta ?

Odpowiedz
Cytat
Bilson

tydzien

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

11 dni, ale zamówiłem w czwartek.

Odpowiedz
Cytat
LYSYANIOL69

ecopayz naprawione, dane nie muszą się zgadzać z tymi na koncie

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Bilson

Być może chodzi o currency conversion fee (2.99%) ale potrącili mi w sumie ~4% ( 33.12PLN=> 8.06EUR).

Przy wypłacie z bankomatu wyszło mi 5,72%, a przy płatności w sklepie 3,84%, w porównaniu do średniego kursu euro.

Odpowiedz
Cytat
rusher88

Napisane przez Mikson92

Napisane przez Bilson

Przy wypłacie z bankomatu wyszło mi 5,72%, a przy płatności w sklepie 3,84%, w porównaniu do średniego kursu euro.

Przy czym, mówimy już o płatności zaksięgowanej, nie tylko o zablokowaniu środków na Eco?
Dopytuję, bo te wartości potrafiły się sporo od siebie różnić (netek/skrill)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez rusher88

Przy czym, mówimy już o płatności zaksięgowanej, nie tylko o zablokowaniu środków na Eco?
Dopytuję, bo te wartości potrafiły się sporo od siebie różnić (netek/skrill)

Jeszcze niezaksięgowane, ale jakby się coś pozmieniało to napiszę.

Odpowiedz
Cytat

wypłacał ktoś przelewem do bzwbk ? Ile pobrało opłaty i jak długo szedł przelew ?

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Opłata jest stała 10 euro, co do czasu na bzwbk to nie wiem

Odpowiedz
Cytat
wariat007

Napisane przez LYSYANIOL69
ecopayz naprawione, dane nie muszą się zgadzać z tymi na koncie

Chyba nie do końca. U mnie przynajmniej to nie zadziałało. Wypłata odrzucona, więc poprosiłem o wyjaśnienia i zmianę dotyczącą polskich liter. Starsy zmieniły, zleciłem ponownie wypłatę i czekam, by zobaczyć czy nie będzie więcej problemów...

In response to your email, please note that in fact your last withdrawal request was declined due to having Polish characters in your information. As per your request we can change your personal information without the Polish character, and you should be able now to request your withdrawal again.

If you keep having the same problem please let us know so we can investigate further.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz

Jeśli chodzi o adres, to nie musi zgadzać się z tym na Starsach. Mam dwa różne i wypłaty idą w ciągu paru sekund.

Odpowiedz
Cytat
LYSYANIOL69

Konto moze byc na dwie rozne osoby, tak samo jak to bylo na NT ;)

Odpowiedz
Cytat
McBurak

yo, doszla juz komus w ogole wyplata na konto bankowe? ja juz czekam 5 dni roboczych i nic, a na skrillu szlo zawsze w 1-2 dni, troche lipa

Odpowiedz
Cytat
wariat007

Update: Po operacji aktualizacji danych wykonanych niezwłocznie przez starsy oraz ponownym zleceniu wypłaty środki przeszły na eco. Co prawda akceptacja wypłaty zajęła starsom 12,5h od zlecenia wypłaty ale ufam, iż w przyszłości będzie szybciej :P

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89

Witam powie mi ktoś na jakiej zasadzie ja będę mógł wypłacić siano z eco. Czekam na weryfikacje i potem mam jakąś wirtualną kartę którą tam zakładam na nią wypłacam ze starsów potem wypłacam z eco na kartę którą dodałem Visa ,tak to działa ?

Odpowiedz
Cytat