nie wytarczy
Napisane przez ReTo22
No ale w tym rzecz że rachunki nie przychodza do domu na mnie, nie wystarczy sam adres z tyłu dowodu osobistego?
Nie, nie wystarczy
ReTo22
Idz do urzedu miasta/ gminy po potwierdzenie zameldowania. 18zł chyba, że jako powód podasz studia/policja czy tam cos
Napisane przez haos12
ReTo22
Idz do urzedu miasta/ gminy po potwierdzenie zameldowania. 18zł chyba, że jako powód podasz studia/policja czy tam cos
Ustawowo chyba zwolnione jest zaświadczenie o zameldowaniu dla celów pozyskania świadczeń rodzinnych. Sugeruję taką opcję zaznaczyć we wniosku.
Napisane przez kners1122
Napisane przez Bilson
Potwierdzone to jakoś? Pytałeś suportu?
Bo wlasnie sie zastanawialem czy platnosci ich karta też 2% czy moze free...To nie jest wiedza tajemna.
Tak, za free - limit płatności przy goldzie 4000e (bez golda 2000e).
Wiem, że nie tajemna mądralo ale w takim razie co powiesz na to? :

Być może chodzi o currency conversion fee (2.99%) ale potrącili mi w sumie ~4% ( 33.12PLN=> 8.06EUR).
Liczył ktoś ile przy wypłacie z bankomatu (w praktyce) kasują?
Napisane przez Bilson
Być może chodzi o currency conversion fee (2.99%) ale potrącili mi w sumie ~4% ( 33.12PLN=> 8.06EUR).
Przy wypłacie z bankomatu wyszło mi 5,72%, a przy płatności w sklepie 3,84%, w porównaniu do średniego kursu euro.
Napisane przez Mikson92
Napisane przez Bilson
Przy wypłacie z bankomatu wyszło mi 5,72%, a przy płatności w sklepie 3,84%, w porównaniu do średniego kursu euro.
Przy czym, mówimy już o płatności zaksięgowanej, nie tylko o zablokowaniu środków na Eco?
Dopytuję, bo te wartości potrafiły się sporo od siebie różnić (netek/skrill)
Napisane przez rusher88
Przy czym, mówimy już o płatności zaksięgowanej, nie tylko o zablokowaniu środków na Eco?
Dopytuję, bo te wartości potrafiły się sporo od siebie różnić (netek/skrill)
Jeszcze niezaksięgowane, ale jakby się coś pozmieniało to napiszę.
Napisane przez LYSYANIOL69
ecopayz naprawione, dane nie muszą się zgadzać z tymi na koncie
Chyba nie do końca. U mnie przynajmniej to nie zadziałało. Wypłata odrzucona, więc poprosiłem o wyjaśnienia i zmianę dotyczącą polskich liter. Starsy zmieniły, zleciłem ponownie wypłatę i czekam, by zobaczyć czy nie będzie więcej problemów...
In response to your email, please note that in fact your last withdrawal request was declined due to having Polish characters in your information. As per your request we can change your personal information without the Polish character, and you should be able now to request your withdrawal again.
If you keep having the same problem please let us know so we can investigate further.
Jeśli chodzi o adres, to nie musi zgadzać się z tym na Starsach. Mam dwa różne i wypłaty idą w ciągu paru sekund.
yo, doszla juz komus w ogole wyplata na konto bankowe? ja juz czekam 5 dni roboczych i nic, a na skrillu szlo zawsze w 1-2 dni, troche lipa
Update: Po operacji aktualizacji danych wykonanych niezwłocznie przez starsy oraz ponownym zleceniu wypłaty środki przeszły na eco. Co prawda akceptacja wypłaty zajęła starsom 12,5h od zlecenia wypłaty ale ufam, iż w przyszłości będzie szybciej
Witam powie mi ktoś na jakiej zasadzie ja będę mógł wypłacić siano z eco. Czekam na weryfikacje i potem mam jakąś wirtualną kartę którą tam zakładam na nią wypłacam ze starsów potem wypłacam z eco na kartę którą dodałem Visa ,tak to działa ?