Czy tą kartą można płacić w sklepach jak skrillem, czy zostaje tylko bankomat?
Jesli macie konta zalozone na Natural 8 to chinczyk wyplaci na konto ecopayz nawet gdy robiliście first depo skrillem. Ja dzis tak zrobilem zamowilem rowniez kartę i otworzylem konto w euro.
Napisane przez przemek9422
Napisane przez oceter
Napisane przez djuqpl
Napisane przez POgromCa
Ktoś da rade, jak wysłać skan rachunku skoro wszystko przychodzi na właściciela mieszkanie, a nie wynajmującego ?wyślij potwierdzenie przelewu jakiego kolwiek, z rachunku który należy do ciebie
działa![]()
Tylko ze na rachunku musi chyba wisiec ten sam adres co wpisany podczas rejestracji ? W jakiej walucie wkonci wybieracie ?A po co ci to wiedzieć, przecież ty się nie bawisz w "hazardy i obchodzenie prawa"
![]()
Pragnienie wiedzy cecha ludzka
Napisane przez retrograde87
Jesli macie konta zalozone na Natural 8 to chinczyk wyplaci na konto ecopayz nawet gdy robiliście first depo skrillem. Ja dzis tak zrobilem zamowilem rowniez kartę i otworzylem konto w euro.
Ale procedura jest taka jak przy skrillu (kontakt via FB) czy też działają wpłaty-wypłaty na Ecoplayz poprzez cashiera?
Napisane przez POgromCa
Ktoś da rade, jak wysłać skan rachunku skoro wszystko przychodzi na właściciela mieszkanie, a nie wynajmującego ?
kup cokolwiek na fakture i podaj swoje dane.
Ktoś pisal, że jest możliwy swap skrill/nt -> ecopayz. Tą opcję oferuje sam ecopayz czy ewo, do kogo uderzać?
Tylko, że oni tego nie akceptują, przynajmniej w moim wypadku odrzucają fakturę Vat.
Napisane przez Rust888
[treść edytowana]
//Reklamowanie ofert affiliates - DamianLuna
really? ![]()
to jest już po prostu przegięcie
w kontekście paniki związanej z przelewami Wy się zajmujecie takimi bzdurami ![]()
ktoś kto u Was wymyślił tę bzdurę o "REKLAMOWANIU" przez podanie nazwy innej firmy z branży nie odrobił podstawowych lekcji z marketingu i promocji, albo brał lekcje w Rosji, na Kubie lub innej Korei Północnej
ludzie z Pokerstrategy - zrozumcie wreszcie, że 10% z 10 to jest dużo dużo mniej niż 10% ze 100
Napisane przez Elzo2012
Jesli macie konta zalozone na Natural 8 to chinczyk wyplaci na konto ecopayz nawet gdy robiliście first depo skrillem. Ja dzis tak zrobilem zamowilem rowniez kartę i otworzylem konto w euro.Ale procedura jest taka jak przy skrillu (kontakt via FB) czy też działają wpłaty-wypłaty na Ecoplayz poprzez cashiera?
Kontakt fb. W cashier u mnie poki co jest neteller i jakis chinese bank ale wyplacic mozna tylko na ecopayz.
Takie poboczne pytanie..nie boicie się firmom zagranicznym, bóg wie z jakim kapitałem kserowac dowody, konta, rachunki ?? Pytam bo akurat znam sytuacje kiedy to na kolegę mojego ktoś wział kredyt i oczywiscie zanim w sądzie nie udowodni (gdzie jest domniemanie niewinnosci) to 4 rate juz płaci. Przecież nie wiadomo co z waszymi danymi zrobia i to kto ? nawet nie ma kogo pozwac bo firma pewnie na kajmanach zarejestrowana....
Napisane przez fruzia
Napisane przez Rust888
[treść edytowana]
//Reklamowanie ofert affiliates - DamianLunareally?
w kontekście paniki związanej z przelewami Wy się zajmujecie takimi bzdurami
ktoś kto u Was wymyślił tę bzdurę o "REKLAMOWANIU" przez podanie nazwy innej firmy z branży nie odrobił podstawowych lekcji z marketingu i promocji, albo brał lekcje w Rosji, na Kubie lub innej Korei Północnejludzie z Pokerstrategy - zrozumcie wreszcie, że 10% z 10 to jest dużo dużo mniej niż 10% ze 100
Nie to nie jest przegięcie, regulamin jest od tego aby się go trzymać i tyle. Jako osoba dość lotna umysłowo powinnaś dobrze o tym wiedzieć.
Napisane przez kakafonia99
Takie poboczne pytanie..nie boicie się firmom zagranicznym, bóg wie z jakim kapitałem kserowac dowody, konta, rachunki ?? Pytam bo akurat znam sytuacje kiedy to na kolegę mojego ktoś wział kredyt i oczywiscie zanim w sądzie nie udowodni (gdzie jest domniemanie niewinnosci) to 4 rate juz płaci. Przecież nie wiadomo co z waszymi danymi zrobia i to kto ? nawet nie ma kogo pozwac bo firma pewnie na kajmanach zarejestrowana....
Strach jest. ![]()
Czy Twój kolega wysłał skan dowodu do ecoPayz, że o nim wspominasz?
Zaręczam Ci, że firma mająca prawo wydawać karty MasterCard, nie jest firmą Bóg wie z jakim kapitałem.
A zarejestrowana jest w Wielkiej Brytanii, nie na żadnych Kajmanach.
Niestety, nie możesz praktycznie uniknąć skopiowania obrazu Twojego dowodu, biorąc pod uwagę jak często musisz go okazywać w różnych urzędach i firmach.
Przy dzisiejszej technologii, nawet kurier lub pani na poczcie może puknąć fotkę Twojego dowodu w ułamku sekundy.
Napisane przez kustra
Napisane przez POgromCa
Ktoś da rade, jak wysłać skan rachunku skoro wszystko przychodzi na właściciela mieszkanie, a nie wynajmującego ?kup cokolwiek na fakture i podaj swoje dane.
Ktoś pisal, że jest możliwy swap skrill/nt -> ecopayz. Tą opcję oferuje sam ecopayz czy ewo, do kogo uderzać?
Gosc z ewo napisal mi na skype ze moga mi pomoc zrobic taki przelew ale chyba chodzilo o to ze na poczatek na dluzsza meta nie wiem czy bedzie mozna tak zawsze przelewac takze polecam zamowic karte i tak. Nie probowalem jeszcze tego robic ale mozesz sprobowac, skontaktuj sie z nimi na skype i zapytaj.
Witam . Mam pytanie założyłem konto na Ecopayu w USD . I mam zakładke depozyt :

i wybierać mam credit/debit card i karte Visa ?? I Podać jej wszystkie dane numer nr 3 cyfrowy z tyłu , date waznosci etc. to jest jakbym chcial wykonać depozyt na ecopayu z rachunku bankowego ?
Co mam zrobić jakbym chciał połączyć skrill i netellera z ecopayem ? Zaznaczam że nie mam karty Skrill ani karty Net+ .
Mam coś takiego :

Nie połączysz. Jednie support z EWO może Ci zrobić taki "swap", patrz co post wyżej Wojtalenko pisał.
Napisane przez baadnewz01
Napisane przez fruzia
Napisane przez Rust888
[treść edytowana]
//Reklamowanie ofert affiliates - DamianLunareally?
w kontekście paniki związanej z przelewami Wy się zajmujecie takimi bzdurami
ktoś kto u Was wymyślił tę bzdurę o "REKLAMOWANIU" przez podanie nazwy innej firmy z branży nie odrobił podstawowych lekcji z marketingu i promocji, albo brał lekcje w Rosji, na Kubie lub innej Korei Północnejludzie z Pokerstrategy - zrozumcie wreszcie, że 10% z 10 to jest dużo dużo mniej niż 10% ze 100
Nie to nie jest przegięcie, regulamin jest od tego aby się go trzymać i tyle. Jako osoba dość lotna umysłowo powinnaś dobrze o tym wiedzieć.
jak zwykle "szarmancki" :(, tfu...
"regulamin" w Polsce mówi, że nie wolno grać w pokera online a wczoraj widziałam cię na stoliku, podwójna moralność?
Napisane przez kustra
Nie połączysz. Jednie support z EWO może Ci zrobić taki "swap", patrz co post wyżej Wojtalenko pisał.
A jak sobie zrobic update to Golda ?? I jak mam wpłacić hajs na ecopay a potem na starsy albo na partypoker ??
Update robisz poprzez weryfikację konta , ja wpłaciłem z normalnej visy z millenium.
Napisane przez Elzo2012
Jesli macie konta zalozone na Natural 8 to chinczyk wyplaci na konto ecopayz nawet gdy robiliście first depo skrillem. Ja dzis tak zrobilem zamowilem rowniez kartę i otworzylem konto w euro.Ale procedura jest taka jak przy skrillu (kontakt via FB) czy też działają wpłaty-wypłaty na Ecoplayz poprzez cashiera?
Kontakt fb. W cashier u mnie poki co jest neteller i jakis chinese bank ale wyplacic mozna tylko na ecopayz.
Jak wpłacałem na Natural8 poprzez FB z Netellera, to kosztowało mnie to opłatę za przesłanie pomiędzy użytkownikami, 1,50% albo nawet 1,90% nie pamietam.
Jak wygląda przy wypłacie na EcoPlayz? Też muszę coś zapłacić extra?
Napisane przez spingogrinder
Update robisz poprzez weryfikację konta , ja wpłaciłem z normalnej visy z millenium.
I masz golda ?? Na jaki okres jest gold ?? Jak wygladaja wypłaty lepiej na ecopayz czy na skriila/ netellera . I zamówić karte np.Net+ ?
Napisane przez Elzo2012
Napisane przez Elzo2012
Jak wpłacałem na Natural8 poprzez FB z Netellera, to kosztowało mnie to opłatę za przesłanie pomiędzy użytkownikami, 1,50% albo nawet 1,90% nie pamietam.
Jak wygląda przy wypłacie na EcoPlayz? Też muszę coś zapłacić extra?
Przy wplacie skrill tez mi pobral oplate. Taniej tego nie dalo rady zrobic. Dobre pytanie z ta wyplata ale raczej nie bo to oni robia wplate na twoje konto.