Mam nadzieję że piszę we właściwym dziale.
Od dłuższego czasu miotam się w zawiłościach pokera... Kiedyś radziłem sobie całkiem nieźle,przynajmniej tak mi się wydawało.
Po dłuższej przerwie zdecydowałem się na powrót na do pokerowych rozgrywek.
Niestety efekt nie okazał się zadowalający, a wręcz przeciwnie żenujący... ![]()
Bezsensownym będzie relacja z moich męczarni na poszczególnych odmianach, poszczególnych limitów....
w HM wygląda to jak zygzaczki przedszkolaka, schludnie prowadzone do końca kartki w równej linijce...
A teraz do sedna. Po mękach na 18os sng i niesamowitej frustracji swoje nadmoce przeniosłem na 45os turbo z nadzieją że moc będzie ze mna . I znów niemiłe zaskoczenie... roi drastycznie ponizej zera.
Poszukuje osoby która nauczy rozumować mnie przy stole wyłożonymi kartami jak gracz wygrywający. Podejmować właściwe decyzje jest łatwo jeśli jesteśmy ich podejmowania pewni... szukam kogoś kto tej pewności mnie nauczy.
Poszukuje coucha który pokieruje moją pokerową karierą.
A teraz parę pytań które muszę zadać :
ad1. Z jakimi kosztami powinienem się liczyć ?
ad2. Jak długo trwać może okres nauczania i wdrażania?
ad3. Po jakim okresie czasu mogę liczyć na namacalne dochody wynikające z wcześniejszej nauki ?
Zapomniałem dodać..
Produkcje zgomadzone na PS i ocena rozdań z pewnością dają wiele, Ja jednak poszukuję czegoś co pozwoli mi zminimalizowć okres edukacji maksymalizując jednocześnie umiejętności!
Pozdrawiam Pawel