Witam.
Ostatnio zadaję sobie pytanie czy warto kontynuować grę na MT jeżeli osiągam większy Win rate na stolikach FastForward. Jaki jest sens sesji MT w przeciwienstwie do FastForward ? Oczekuję kompetentnej wypowiedzi na teamat, czy warto rozgrywać MT czy jednak wybrać szybką grę FastForward, która daje większy zysk? Pzdr.
Napisane przez vsxkey
Ostatnio zadaję sobie pytanie czy warto kontynuować grę na MT jeżeli osiągam większy Win rate na stolikach FastForward.
nie warto
Napisane przez vsxkey
Jaki jest sens sesji MT w przeciwienstwie do FastForward ?
nie ma sensu
Napisane przez vsxkey
Oczekuję kompetentnej wypowiedzi na teamat, czy warto rozgrywać MT czy jednak wybrać szybką grę FastForward, która daje większy zysk?
zysk jest najważniejszy
a czy istnieje fast forward FR? bo u mnie widze tylko SH. a tego grac jeszcze nie umiem
Witam,
co do autora tematu.. powinieneś wybrać taką odmianę w której osiągasz największy zysk. Tym trzeba się kierować
Kmieciu090, FastForward występuje tylko w wersji SH.
Pozdrawiam
Napisane przez vsxkey
Witam.
Ostatnio zadaję sobie pytanie czy warto kontynuować grę na MT jeżeli osiągam większy Win rate na stolikach FastForward. Jaki jest sens sesji MT w przeciwienstwie do FastForward ? Oczekuję kompetentnej wypowiedzi na teamat, czy warto rozgrywać MT czy jednak wybrać szybką grę FastForward, która daje większy zysk? Pzdr.![]()
Podaj nick na priv, wysłałem zapro, żeby wiedzieć kogo z tak dużym winrate unikać.
Napisane przez salyk
Witam,co do autora tematu.. powinieneś wybrać taką odmianę w której osiągasz największy zysk. Tym trzeba się kierować
![]()
Kmieciu090, FastForward występuje tylko w wersji SH.
Pozdrawiam
Też tak właśnie myślę, FastForward jest znacznie łatwiejszy bo można "wybrać sobie ręke" z którą sie chce grać a tym bardziej jest to zyskowne na niskich blindach gdzie można sobie pozwolic na obejrzenie wielu rąk.