Skip to forum
fish buffet na GG

Notifications
Clear all

fish buffet na GG

8 Posts
3 Users
5 Reactions
1,466 Views
bigabing123

witam.
mam pytanie do ludzi grających na GG , czy żeby wbić na 35% rakeback trzeba poprzechodzić wszystkie szczeble fish buffet do 35%rb czy można jechać na 20% rb aż się dobije do 750k point i wtedy od razu wbić na 35%rb?

Reply
7 replies
klz03

Trzeba przechodzić szczeble. Do 35% to jeszcze pikuś, schody zaczynają się jak chcesz iść do 50% - 9 poziomów a na każdy po 120k pointsów. Jak ci hitnie kilka razy pod rząd na kole 120$ to nie jest fajnie :)

Reply
bigabing123

No właśnie o to koło sie rozchodzi ,że dużo korzystniej byłoby na 20% rb i ciułać ptk na rb 35% zamiast przebijać się przez potencjalne zwroty rb 22%-34% ,gdzie wychodzi srednio ok 5% , ale widać liski chytruski z gg pomyślały o tym i się zabezpieczyły, no nic jak mus to mus, dzięki za odp.

Reply
klz03

Pamiętaj że rzeczywisty RB z tych poziomów platynowych to jest tak pi razy oko dzielić przez pół. Czyli 17.5% mniej więcej masz z "softu" na poziomie 35%. Więc jak chcesz mieć coś solidniejszego to musisz regularnie robić LB i oczywiście mieć deala z affilatem (jednak tam też szału nie ma, mnie wychodzi mniej więcej 1.5x-2x to co mam przez tydzień z "softu 35%" [za cały miesiąc grania oczywiście])

Reply
bigabing123

A mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym affilate , bo widziałem że już parę użytkowników o tym pisało , szukałem coś na własną rękę ale nie bardzo kumam czacze o co w tym biega, jak to podpiąć czy jak tego deala ogarnąć, widziałem na stronie gg spis ich partnerów do tego programu, ale jak tego deala ogarnąć to już ciemna magia, czy to chodzi o to że przy rejestracji z jakiś linków polecających korzystać, czy po rejestracji konta też da się to ogarnąc?
mi z siedmiu pierwszych poziomów srednio coś w okolicy 6% wyszło ,raz coś koło 10% wskoczyło a tak to cały czas jakis paździerz, tak że chyba mam niefarta do kręcenia kołem farta. co do LB to czołówka ma całkiem nieźle ale widzę że goście tłuką od rana do nocy na 10 stołach, więc nie wiem czy gra warta świeczki żeby podbudować się solidnym miejscem na LB kosztem WR z gry na soft playerpoolu, przynajmniej nie dla mnie ta bajka, ogarniałem kiedyś na RIO leaderboards bo są tam daily które nie tak trudno ogarnąć ze względu na małą liczbę grajków ale szału na dłuższą metę w tym nie widziałem, jakość gry mocno spadała.

Reply
klz03

Jak masz konto już założone to chyba lipa. Trzeba byłoby kombinować z założeniem nowego, a to pewnie jest wbrew regulaminom itp., więc ja się pod tym nie podpisuje bo się cykam ;) wpisz w googla poker affilates albo coś w ten deseń

Reply
bigabing123

no tak właśnie mi się wydawało że z tym affi to zawaliłem temat, no ale nic, jak sie człowiek do dobrego rb doczłapie powinno być dobrze, ok, dzięki za wszystkie info. pozdro i gl

Reply
fenikss2009

Mam status platinum whale (50% rake back) na Gg poker… a w rzeczywistości :
Spiny (5 stołówx20$) = 0.5 PVI =25% rake back.
AOF (3 stoły 0,5-1) = 0.36 PVI =18% rake back!!!
Więc jak będziesz wychodził na plus z gry, to na momencie cię znerfią abyś za dużo nie wyciągał.
A co do affilatów, to sugerowałbym taki, gdzie cały rake race jest przejrzysty i aktualizowany codziennie.
Zdarzało mi się być podpiętym pod affilata, w którym zawsze ktoś mnie o 1$-2$ netraku wyprzedzał przez co traciłem po parę stówek $. A wyniki wyścigów rake były nieupubliczniane, ponieważ: to dane wrażliwe…
Już nie wspomnę, że oferowali ps5 za wyrobienie jakiejś kwoty rake. A jak się spełniło warunki, to stwierdzali, że nie mają konsol i trzeba czekać jak będą na rynku, ale w zamian mogą 250$ wysłać.

Reply