jakie noob slowrol z KK
Napisane przez mstck
gomore 5/13, a tehe stop it ciśnie na winnera, god mode załączone.Nie mogę iść spać, jakoś się wciągnąłem...
God mode rzeczywiście, te króle
Napisane przez InTooDeep
a ja cholera mam korekte całego dnia i przegrywam wszystkie high pockety z 3 outerami teraz i nizszymi parami 2 runnery jedne tripsy
cool story bro
Napisane przez jarrekz
Napisane przez InTooDeep
Napisane przez elmin1337
Napisane przez InTooDeep
USC to noob chybapewnie ze noob
i fish
i agro donk
powyzywaj go na czacie jak niektore polaczki sie bawia
a ten prawie 1mln $ po 9k turniejow to fart, bo przeciez donki zawsze farcawow, rodzina?
Moim zdaniem zagranie złe, wszyscy nitują więc a9s, to moim zdaniem rare hand, jak widać gościu nie stealował. restealował pushem, może ok, ale z większym stackiem mógł zrobić rereisenituja? nie wszyscy tam nituja wiec nie uogolniajmy. Niewiem czy ogladasz np drugi stolik gdzie or/4b push z J9s i snap call 88 to tam standard. Musisz pamietac ze on ma statystyki na niego i wie np ile mu kradnie z tej pozycji wiec jezeli o tym wie to tym bardizej A9 miazdzy jego range, a call ssie z taka reka oop
wiem wiem, ale jakoś mi się nie podobało, zresztą nie widziałem jak umoczył 600k, może miał nie fart. Aczkolwiek nadal uważam że 3bet byłby tańszy
Napisane przez Manyyy
imo polecial z tymi 99
czy ja wiem.. 3betowal kilka rak pod rzad i moze uznal, ze usc mu nie uwierzyl a ze mial przyswoita reke to scallowal