Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HuD nl2

9 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
509 Wyświetlenia
domziel

Jak powinien wyglądać hud na nl2

Ja Mam taki _biggrin:
Name/HH/AgrF
VP/PFR/cbet/3bet
limp/WWSF%/Dbet
Steal/resteal

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
wukaesiak

Napisane przez domziel

Ja Mam taki _biggrin:
Name/HH/AgrF
VP/PFR/cbet/3bet
limp/WWSF%/Dbet
Steal/resteal

na nl2 wolalbym taki ;)

vpip/pfr/3b/foldto3b/af
cbet/foldtocbet/steal/foldtosteal
wtsd/w$sd

+ opcjonalny checkraise i donkbet

Odpowiedz
Cytat
innocent2102

Jesli jestes poczatkujacym graczem to polecam zeby tych statystyk bylo jak najmniej, a dopiero z uplywem czasu dodawac kolejne tak by efektywnie przyswoic korzystanie z nich.

Tylko pamietaj ze to jest tylko info ktore ma Ci ulatwic decyzje, a nie podejmowac ja za Ciebie.

Odpowiedz
Cytat
r4c2k5

Ja dodaję statystyki według zapotrzebowania. Tzn. zacząłem od jakichś podstawowych vpip/pfr/3b, reszte miałem w pop-upach. Z biegiem czasu tak często sprawdzałem inne statsy że z popupa lądowały na pierwszy plan.

Myślę że taki sposób jest bardziej naturalny i spowoduje, że hud będziesz miał rzeczywiście taki jaki potrzebujesz.

Odpowiedz
Cytat
Mehower

Napisane przez wukaesiak
vpip/pfr/3b/foldto3b/af
cbet/foldtocbet/steal/foldtosteal
wtsd/w$sd

+ opcjonalny checkraise i donkbet

Ten jest jak najbardziej ok, na liniach mam to troche inaczej rozmieszczone i dodalbym jeszcze "hands" zeby odrazu wiedziec jaka probke rak mam i notes jezeli uzywasz PT4 bo sam calkiem przydatne notatki tez robi oprocz naszych wlasnych, nie wiem jak to wyglada w innych programach. Wiecej naprawde nie potrzebujesz ;)

Odpowiedz
Cytat

Fajna statystyka moze byc tez fold bb to sb open, bo na nl2 malo kto broni bb a to zagranie robi ci autoprofit

Odpowiedz
Cytat
baxx1989

PFR pozycyjny, bo aż dziw bierze ile ludzi ma płaski opening range, albo wręcz maleje zamiast rosnąć (EP->BU)

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

nadal dajecie rady odnosnie nl2, bo widze ze cos galopujecie odnosnie limity gdzie na dobra sprawe wystarcza
vpip/pfr/3b/af :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
notomorrow

Napisane przez domziel

Ja Mam taki _biggrin:
Name/HH/AgrF
VP/PFR/cbet/3bet
limp/WWSF%/Dbet
Steal/resteal

nie wiem czy to jest prezentacja własnego huda, czy prośba o jakiś 'przydatny hud' i sprawdzony, ale jak to drugie to polecam:

nick / liczba rąk

vpip/pfr/steal total/ 3bet / *opcjonalnie f3bet
Agr Fac total/cbet flop/ fcbetflop/wtsd

pozdr

Odpowiedz
Cytat