Jak powinien wyglądać hud na nl2
Ja Mam taki ♠_biggrin:
Name/HH/AgrF
VP/PFR/cbet/3bet
limp/WWSF%/Dbet
Steal/resteal
Jak powinien wyglądać hud na nl2
Ja Mam taki ♠_biggrin:
Name/HH/AgrF
VP/PFR/cbet/3bet
limp/WWSF%/Dbet
Steal/resteal
Napisane przez domziel
Jak powinien wyglądać hud na nl2Ja Mam taki ♠_biggrin:
Name/HH/AgrF
VP/PFR/cbet/3bet
limp/WWSF%/Dbet
Steal/resteal
na nl2 wolalbym taki ![]()
vpip/pfr/3b/foldto3b/af
cbet/foldtocbet/steal/foldtosteal
wtsd/w$sd
+ opcjonalny checkraise i donkbet
Jesli jestes poczatkujacym graczem to polecam zeby tych statystyk bylo jak najmniej, a dopiero z uplywem czasu dodawac kolejne tak by efektywnie przyswoic korzystanie z nich.
Tylko pamietaj ze to jest tylko info ktore ma Ci ulatwic decyzje, a nie podejmowac ja za Ciebie.
Ja dodaję statystyki według zapotrzebowania. Tzn. zacząłem od jakichś podstawowych vpip/pfr/3b, reszte miałem w pop-upach. Z biegiem czasu tak często sprawdzałem inne statsy że z popupa lądowały na pierwszy plan.
Myślę że taki sposób jest bardziej naturalny i spowoduje, że hud będziesz miał rzeczywiście taki jaki potrzebujesz.
Napisane przez wukaesiak
vpip/pfr/3b/foldto3b/af
cbet/foldtocbet/steal/foldtosteal
wtsd/w$sd+ opcjonalny checkraise i donkbet
Ten jest jak najbardziej ok, na liniach mam to troche inaczej rozmieszczone i dodalbym jeszcze "hands" zeby odrazu wiedziec jaka probke rak mam i notes jezeli uzywasz PT4 bo sam calkiem przydatne notatki tez robi oprocz naszych wlasnych, nie wiem jak to wyglada w innych programach. Wiecej naprawde nie potrzebujesz
Fajna statystyka moze byc tez fold bb to sb open, bo na nl2 malo kto broni bb a to zagranie robi ci autoprofit
PFR pozycyjny, bo aż dziw bierze ile ludzi ma płaski opening range, albo wręcz maleje zamiast rosnąć (EP->BU)
nadal dajecie rady odnosnie nl2, bo widze ze cos galopujecie odnosnie limity gdzie na dobra sprawe wystarcza
vpip/pfr/3b/af
Napisane przez domziel
Jak powinien wyglądać hud na nl2Ja Mam taki ♠_biggrin:
Name/HH/AgrF
VP/PFR/cbet/3bet
limp/WWSF%/Dbet
Steal/resteal
nie wiem czy to jest prezentacja własnego huda, czy prośba o jakiś 'przydatny hud' i sprawdzony, ale jak to drugie to polecam:
nick / liczba rąk
vpip/pfr/steal total/ 3bet / *opcjonalnie f3bet
Agr Fac total/cbet flop/ fcbetflop/wtsd
pozdr