... juz zarobiliscie Tell-A-Friend ? czyli powiedz przyjacielowi ??
I ile ludzi zwerbowaliscie ?
I jak to robicie ![]()
bardzo mnie interesuje !
... juz zarobiliscie Tell-A-Friend ? czyli powiedz przyjacielowi ??
I ile ludzi zwerbowaliscie ?
I jak to robicie ![]()
bardzo mnie interesuje !
A ja nie pisne słowa dopóty dopóki się moje źródełka nie wyczerpią. Potem się podziele...
mam pytanie moj brat chcialby tez pograc i czy jak sie zarejstruje to nie bedzie w tym nic zlego jak skorzystam z opcji tell a friend???
Profesjonalisci takich rzeczy nie zdradzaja ![]()
Tak powazniej to macie bardzo slaby program parterski.
Dlaczego ? Gdyz bardzo duzo rzeczy musi spelnic zwerbowana osoba za nim dostanie polecajacy kase.
1. Rejestruje sie
2. Musi potwierdzic rejestracje przez email
3. Pamietac ze po 24h badz dluzej ma wrocic na strone
4. Musi sie udac jej rozwiazac quiz
5. Czeka na kase 48h po czym chca od niej dowod
6. Musi wyslac dowod
7. Dostaje kase
8. Polecona osoba nie moze przegrac kasy szybko, zapomniec o niej, przestanie grac za wczesnie.
I gdy dana osoba spelni te warunki dopiero mamy marne 10$ ![]()
Co do liczb moge takie jedynie podac....
Z zarejestrowanych osob rejestracje potwierdzilo - 80%
Z potwierdzonych osob quiz zdalo - 40%
Z osob ktore zdaly quiz, 50$ dostalo - 50%
Z zarejestrowanych osob, 50$ dostało - raptem 15%
Program Partnerski moim zdaniem naprawde slaby...
Pozdrawiam
ja zacząłem promować od początku tego miesiąca (wcześniej kasę całą musiałem wypłacić) i myslę że pod koniec czerwca będe miał bankrolla na spokojną grę na nl50 bo moje źródełko raczej się nie wyczerwpie tak szybko
Status Przyjaciele
Razem 196
potwierdzone 119
Quiz zdany 26
50$ kapitału startowego otrzymane 17
@up tylko pytanie kogo zwerbowales
prawda niestety jest taka ze jak ktos sie nie interesuje pokerem to nic na nim nie zarobisz bo poprostu nawet tych 15pp nie zdobedzie
ja kilka osob na poczatku zwerbowalem tak 'randomowo' z czego 3/5 nawet sie quizu nie chcialo zdac (mimo ze 'pomagam' w tym), jak ktos zdal quiz to mu sie nie chcialo skana wysylac, inny jak sie okazalo w ogole jest niepelnoletni
podsumowaujac w tej chwili mam tylko jednego poleconego ktory (chyba) bedzie gral dluzej - przynajmniej do tych 5000raked
no i wrazie co to juz szukam tylko takich ktorym sie chce grac i ich z gory ostrzegam ze to sporo pracy zeby zgarnac te extra 100$
IMHO:
no i poco ostrzegasz, że dużo pracy? Powiedz im, że jak będą mieli 100pp to dostaną te 100$. To będą starali się jak najprędzej dojść do tych 100pp. Ty dostaniesz 25$ a oni się zdziwią... Twój interes polega tylko na tym, żeby zdobili te pointy, dalej nie obchodzi Cię co u nich słychać... jak biznesować to z jak najlepszym skutkiem... Trzeba przekonać ludzi, że droga do tych '100pp' jest bardzo łatwa! Wzbudzać w nich swoje zaufanie! Żeby bardziej ufali polecającej osobie w kwestii TAF niż jest napisane na forum/stronie... Ludzie zniechęcają się jak słyszą, że trzeba 5000 rak zrobić! Wystarczy powiedzieć im o 100 pp! Chwile pograją zobaczą, ze im 1-2pp wyskoczyły i uznają, że droga do tego 'bonusu' jest bardzo łatwa! A Ty na ich łatwo wierności (póki nie wtopią całego br) dobrze zarobisz jako polecający...
Jak komuś się nie podoba i zależy mu bardziej na 'rozwinięciu się' polskiego pokera poprzez straszenie o długiej, ciężkiej drodze do kariery swoich werbowanych, to można się domyśleć, że zaprzestaną od razu granie po pierwszej większej klęsce... coś jeszcze miałem powiedzieć ale zapomniałem...
Jeżeli komuś sie nie podoba, nie stosować...
Original od karumi
Troche nie fair...
A jak blefujesz w grze to tez masz wyrzuty ze "to nie fair" ??
no spoko, ale ja to robie wsrod znajomych (ircowych) ale tak czy siak znajomych, wiec robienie kogos w balona nie wchodzi w gre
Znajomych, czy nie znajomych, nie ma to żadnej różnicy. Blef jest elementem gry, a oszustwo zostanie oszustwem. Pisząc to Kajtush jako jeden z moderatorów bardzo psujesz reputację tej strony. Dobrze wiedzieć jaki jest stosunek do grających pod szyldem PokerStrategy... Mam nadzieję, że nie wszyscy ludzie mający coś do powiedzenia w tej firmie tak myślą. Chcą zarobić- oczywiście, ale nie oszustwem!
Brawo elo, tylko pogratulować ![]()
Na pewno bedą w przyszłości świetnie graliczy coś...o czy wy w tym temacie w ogóle piszecie!
wiem ze przegraja szybko startowe 50$ ale przynajmniej zawsze zdobeda te 5 partypoints :D:D:D
też tak macie że od 18 maja nie dolicza w ramce poleconych co zdali quiz i dostali 50$ ??? czy to tylko ja tak mam?