Przejdź do forum
Który soft wybrać?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Który soft wybrać?

9 Posty
8 Użytkownicy
9 Reakcje
1,460 Wyświetlenia
Lepracun

Witam,
Jak obecnie wygląda sytuacja na pokerstars w porównaniu do innych softów pod względem rake'u? Wiem, że jakiś czas temu zaszły duże zmiany pod tym względem. Czy możecie podać w liczbach wysokość rake'u i rakebacku na P* i np. Party, Ipoker, Microgaming?
Czy macie doświadczenie jeżeli chodzi poziom gier/stosunek fishów do regów?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Moderator
Elzo2012

Na iPoker wielkość pobieranego rake'u wygląda następująco:
Dane są ze strony Titan - wydaje mi się, ze obowiązują na wszystkich skórkach iPoker - jeżeli jest inaczej, niech ktoś mnie poprawi:

Odpowiedz
Cytat

Często zmieniałem soft, ale zawsze wracałem na p* z podkulonym ogonem.

Odpowiedz
Cytat
Domin87

Podpinam się pod temat ;)

Który room byście wybrali żeby wpłacić 500 dolców, zmieniam na kolejny room, żeby wyrabiać nowe first depo bonus. Doradzi ktoś?
Opcje mam takie:
1. 888- instant 50$ mi zaoferowali za wpłatę 500 $ + 80$ do wyrobienia za wcześniejszy depozyt
2. Paddypower poker- jeden z ostatnich krzaków gdzie jeszcze nie grałem, więc first depo będzie do wyrobienia + te ich systemy lojalnościowe pewnie podobne do innych ipokerów.
3. Tigergaming- wielka niewiadoma, byłoby first depo do wyrobienia, plus jakieś freerole z dużymi pulami gwarantowanymi. Ktoś z userów może tu grinduje i napisze feedback? :)
4. 24h poker, zaoferowali mi reload bonus 20% jak wpłace 500$. Do tego rakeback niezły, więc spory zwrot by dało się wycisnąć...
Dzięki z góry za pomoc! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

@Lepracun
Link do google Na każdej stronie znajdziesz porównanie praktycznie.

@Domin87
Sprawdz PKR poker i unibet bez huda ale poziom dość łatwy.

Odpowiedz
Cytat
ama516

888 moim zdaniem najlepszy notowalem tam najwieksze wygrane w swoim zyciu online jedyna dziwna rzecz to zostalem zbanowany po wyplaceniu ponad 2tysiecy dolarow nie mam pojecia czemu pisalem do nich maile ale bezskutecznie nie chca mnie odbanowac i od tamtej pory mam problem z wyborem poker roomu nie polecam ci starsow bo zbyt czesto przeciwnikowi dojdzie na riverze chociaz sam czesto tam gram to zawsze cos mnie wkurfi ;p Zostaje Party poker lub 888 starsy to shit gdzie river na korzysc fisha

Odpowiedz
Cytat
silk11

Napisane przez ama516
888 moim zdaniem najlepszy notowalem tam najwieksze wygrane w swoim zyciu online jedyna dziwna rzecz to zostalem zbanowany po wyplaceniu ponad 2tysiecy dolarow nie mam pojecia czemu pisalem do nich maile ale bezskutecznie nie chca mnie odbanowac i od tamtej pory mam problem z wyborem poker roomu nie polecam ci starsow bo zbyt czesto przeciwnikowi dojdzie na riverze chociaz sam czesto tam gram to zawsze cos mnie wkurfi ;p Zostaje Party poker lub 888 starsy to shit gdzie river na korzysc fisha

888 to krzak , a nie jesteś jedyny, którego dotknęły kary=ban za zbyt wysokie wygrane.
mnie na ten przykład "ukarano" za grę i wygrane w turniejach, z wykorzystaniem przyznanych ( za wpłatę) bonusowych tokenów turniejowych - ich wartość była między 1 a 5 usd. było ich 6 sztuk. wygrany cash (czterocyfrowy) w tych turkach został mi wypłacony, po czym dożywotnio zablokowano wszelkie bonusy za wpłaty, oraz anulowano wszelkie promocje codzienne m.in. takie durnowate kręcenie kołem raz dziennie gdzie można wygrać bilet na różne freerole
Od decyzji 888 nie ma odwołania, taki ( podobno) mają zapis w regulaminie. TZN. Mogą zbanować KAŻDEGO, KIEDYKOLWIEK, i nie muszą z niczego się tłumaczyć.

Odpowiedz
Cytat
Lepracun

Dzieki za odpowiedzi!

Odpowiedz
Cytat
adifanstal

@Dominik87 Może już temat przedawnienia, ale wypowiem się o 24hPoker na którym gram. Mi dali bonus 200% od depozytu i to nie jest ściema. Aczkolwiek 2 miesiące na wyrobienie. Ja zdążę ale nie wpłacałem dużo. Field bardzo łatwy, masa fishy, i niedużo graczy jest. Są + i -. Ciężko pograć w godznać innych niż 16 - 1 w nocy, jeśli nie chcesz "bawić się" z samymi regami. Szybko wyrabiam duże próbki na regow po 5k+rozdań. Rakeback'u 30% dla uzytkownikow pokerstrategy (platinum). Bardzo przyjemne. Aczkolwiek są mankamenty, czasem jest problem z zalogowaniem, czasem stoły się zatną. Ostatnio miałem mega dziwną sytuację, gdzie zaciął mi się soft, chciałem zresetować i nie dało się zalogowac. Po 10 godzinach okazało się se zeżarło mi 60E, musiałem wchodzić i zamykać stoły na których grałem żeby się odcieło. I zwróciło mi kasę, dziwna sytuacja. Generalnie polecam anyway słabi gracze > mankamenty.

Odpowiedz
Cytat