Przejdź do forum
Mass multitabling -...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mass multitabling - notatki o graczach.

10 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,098 Wyświetlenia
xDUSZEK

Witam,
Minął już pewien moment, że nie muszę zaglądać w rozdanie, aby sprawdzić jak wygrałem/przegrałem, przestało mnie to interesować, długo to trwało, ale się udało.

Mam pytanie do ludzi, którzy grają giga multitabling tak 15+ stołów (mówię tu o SNG), jak robicie na bieżąco notki o graczach, oznaczacie ich? Jeżeli gram 9 stołów to kontroluję całą sytuację i widzę każde zagranie, ale odpaliłem sobie na próbę 22 sitki 0.5$ 9max i grając je w staku, nie miałem czasu się podrapać, a co dopiero gdzieś skoczyć do innego stołu i zrobić notkę. Po sesji po prostu robicie w pt4 lub hm2 notkę o graczu, czy nie robicie wcale, a może macie jakieś sposoby na to?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
xDUSZEK

?(?(?(?(?(?(?(

Odpowiedz
Cytat
Olsza12

a masz jakiś konkretny cel grania tylu tych sitków 0.50 , ???? profit ,rakeback???? jak wogóle na tym wychodzisz ?

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

Hm, może się źle wyraziłem.

Ja gram ogólnie 1,5$ 18man i chcę jak najszybciej przejść na 3.5$, ale odpaliłem sobie 0.50$ 9max 20 sitków aby sprawdzić czy w ogóle dałbym radę grać na 20 stołach jednocześnie, tylko nie miałem jak robić notatek o graczach, ani ich oznaczać kolorami, bo nie widziałem akcji.

Odpowiedz
Cytat
Olsza12

grałes 9 a od razu na 22 troche duży przeskok moim zdaniem, uwierz Mi kiedyś też tak testowałem, nic dobrego:f_ugly:
jak dobrze czujesz sie na 9 to dodawaj stół max 2 na sesje i zobacz jak to wpływa na wyniki twojej gry

Odpowiedz
Cytat
MrLichu

Jeżeli nie jesteś w stanie grać i robić notatek, to znaczy, że przesadziłeś z liczbą stołów. Na sitkach nie hyper turbo i tak masz kosz wafli z rb, więc to nie jest decyzja EV+. Celem większej ilości stołów jest zwiększenie $/h, a nie pustego volume przy stracie $$$.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

Problem jest taki, że nie wątpię, aby wycioreks grając na 20+ stołach czy ktokolwiek inny był w stanie robić notatki jednocześnie, no chyba, że mają 4 monitory na przykład to spoko, ja chciałem grać w staku i się dowiedzieć, czy jest jakaś metoda na robienie tych notatek :P

Odpowiedz
Cytat
macaco2

.

Odpowiedz
Cytat
MrLichu

Wycioreks luźno ogarnia 20+ stołów i robi notatki. Większa ilość stołów nie może wpływać na Twoją grę, łącznie z robieniem notatek.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK

Możliwe, że Wycioreks po prostu gra je w tile i dzięki temu może kontrolować sytuację, no ale dzięki za pomoc Panowie, w takim razie dopóki nie ogarnę sobie 2 monitora, pozostaje gra na 12 stołach i dokładanie kiedy na którymś odpadnę.

Dzięki wielkie! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat