Przejdź do forum
Out!!!AA----29

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Out!!!AA----29

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
782 Wyświetlenia

Dlaczego ciagle odpadam z turniejow w poznej fazie z silna reka startowa AA,KK???Sytuacja sie powtarza bardzo czesto tak ze razi w oczy juz, non stop to samo i wygrywam 2$ max, przyklady AA contra 29 gosc gosc trafia kolor do 2 na river wczesniej napier....ze 30 rebuayow to na tym to ma polegac ???10 przegranych i odpadniecie z turnieju .....
1.AA-----29 wygrana 29 kolor 2
2.AA-----48 wygrana 48 ful 48
3.AA-----99 wygrana 99 set 999 dziewiatki mialy wikszy stack
4.AA-----88 wygrana 88 set 888 wiekszy stack 88
5.KK----JJ wygrana JJ set JJJ wiekszy stack
6.KK----AQ wygrana AQ ful AAQQQ wiekszy stack AQ
7.KK----810 wygrana 108 strit wiekszy stack 10 8
8.AK----AQ wygrana AQ river Q
9.AK----A10 wygrana A10 river 10
10.K9-----KJ flop KJ9 turn 6 river K wygrana KJ wiekszy stack KJ out z hukiem !!!
To ma byc uczciwa gra????
Napisalem do jednego supportu o wyjasnienie odp.jestesmy bardzo uczciwi przykro nam z powodu pana "bad beatow" a skad oni kurfffa wiedzieli z czym ja przegrywam jak slowka na ten temat nie wspomnialem

9 odpowiedzi
boxer82

IMo próbka 10 turniejów to troche mało. Zagraj z 20 - wtedy bedzie juz lepiej :facepalm:

A jak czujesz że jesteś oszukiwany to nie graj

ohayonippon

wiedza bo maja twoje hands history, współczuje im codziennych wiadomosci na ten temat, pewnie maja ich tak duzo ze juz sa zmeczeni tym.

fiodor89

Poker to nie jest uczciwa gra!

Napisane przez boxer82
IMo próbka 10 turniejów to troche mało. Zagraj z 20 - wtedy bedzie juz lepiej :facepalm:

to sprobuj udowodnic ze sa [treść edytowana] zlodzieje i oszusci [treść edytowana] podalem przyklad z 10 turniejow w ostatnim czasie [treść edytowana]

//na forum nie akceptujemy wulgaryzmów i obrażania innych użytkowników -smoku

awq
awq

Pomyśl tylko, teraz wtapiasz, ale pewnego pięknego dnia to Tobie będzie żarło aż miło i wszystko sobie odbijesz w wygranych $ :fuckyeah A tak poza tym to ja też bardzo często odpadam w ten sposób z turasów, nie jesteś sam :)

boxer82

Napisane przez Siodemka7

Napisane przez boxer82

to sprobuj udowodnic ze sa jebane zlodzieje i oszusci cwaniaczku podalem przyklad z 10 turniejow w ostatnim czasie losiu

ida święta więc nie będę reagował na zaczepki typu łosiu czy cwaniaczku bo taką odzywką sam pokazałeś ile jesteś wart

Odpowiadając na twojego posta: ja nie muszę nic udowadaniać bo nie czuje się oszukiwany
Podałeś przykład 10 turniejów z których odpadłeś. teraz sprawdź w jaki sposób ty wyrzucaleś innych. Jakoś nie chce mi się wierzyc ze tylko tylko tobie łamią asy.

Powtorze. Jezeli uważasz że jesteś oszukiwany to rzuc pokera / graj gdzie indziej.

Napisane przez boxer82

Napisane przez Siodemka7

Napisane przez boxer82

to sprobuj udowodnic ze sa jebane zlodzieje i oszusci cwaniaczku podalem przyklad z 10 turniejow w ostatnim czasie losiu

ida święta więc nie będę reagował na zaczepki typu łosiu czy cwaniaczku bo taką odzywką sam pokazałeś ile jesteś wart

Odpowiadając na twojego posta: ja nie muszę nic udowadaniać bo nie czuje się oszukiwany
Podałeś przykład 10 turniejów z których odpadłeś. teraz sprawdź w jaki sposób ty wyrzucaleś innych. Jakoś nie chce mi się wierzyc ze tylko tylko tobie łamią asy.

Powtorze. Jezeli uważasz że jesteś oszukiwany to rzuc pokera / graj gdzie indziej.

sam zaczoles mundrowac a teraz chcesz pokazac ze to ja szukalem zwady...twoja odp. typu to nie graj tez jest na poziomie ja tylko chcialem sprawdzic czy inni gracze tez przegrywaja w podobny sposob :fdrink

loki6978

Tak.... zapewniam Cie ze tez przegrywają.. :) sam wychodze z nl2 wiec o lamaniu asow 28o wiem juz całkiem sporo po jakichs 25 tysiacach rak.. :facepalm:
Aczkolwiek hm podpowiada ze i tak jest prfit z aa kk qq ak :) wiec grane dobrze. jesli nie czujesz sie z nimi za dobrze po flopie to zwalniaj jak stol spada daremny a gosc jest wyraznie skomitowany (czy jakkolwiek sie to pisze) do puli:) czasem warto chyba zrzucic aa i kk na marnym stole ;)
No ale nic...Trzeba zjeść rybkę :f_biggrin: zaorać sesyjkę (albo odwrotnie) i może passa sie odwróci i bedzie fajny prezent.
Pozdrawiam powodzenia i Wesołych Świąt :D

smoku

Witam

Temat rigged softów był już wielokrotnie poruszany na naszym forum i jak wiadomo takowych nie ma. Jeśli ktoś nie akceptuje wariancji, nie powinien grać w pokera.

Pozdrawiam

Temat zamykam.