Przejdź do forum
Pokerstars Why???

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerstars Why???

17 Posty
12 Użytkownicy
31 Reakcje
2,647 Wyświetlenia
pawel9

tak z ciekawości odpaliłem sobie soft starsów i wciąż nie mogę pojąć czemu opuścili nasz rynek. Kraje jak Białoruś, Słowenia, Słowacja, Bułgaria, Grecja mniejsza liczba ludności wciąż tam są... Ktoś z was do nich pisał czy coś.

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi
xDUSZEK

Zbyt mały rynek. Mało typowo gamblerów, którzy wpłacają fortunę, płacą rake i oddają pieniądze, brak możliwości zorganizowania live eventu a dodatkowo brak możliwości reklamy: Twitch, Youtube, streamerzy, ekstraklasa/skoki/siatkówka a ewentualne jakieś problemy prawne, nawet jeżeli mało kosztowne i dotykające starsy, to szkoda na nie czasu.

To chyba trochę tak jak miałbyś zrobić jakiś ekscentryczny mebel na zamówienie, jakąś szafę w stu kolorach, wydałbyś na projekt, materiały i robociznę 1k. Poświęciłbyś mnóstwo czasu i sprzedał za 1,1k. Niby stówkę byś zarobił ale czy warto? Jak można próbować full siły ładować w USA i Kanadę obecnie, tym bardziej, że nie było już polskiego supportu.

A oni wolą dostać do supportu wiadomość dlaczego nie mogę wpłacić kolejnych 5k$ znieście mi te limity niż "Yyy bo ja chciałem ten ticket 22$ wymienić na gotówkę".

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Patrząc na to jaki tam jest obecnie traffic, to co niektórzy pewnie nawet jak mogą tam grać, to zrezygnują.

Odpowiedz
Cytat
mycka86

Nowy właściciel od 2020 skutecznie zarzynał kurę znoszącą złote jaja. W końcu mu się udało.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

typowe dla funduszy inwestycyjnych - 10% daje w huj %%%, a 90% ujebane i w piach.

nie zdziwiłbym się gdyby pierwotny właściciel niebawem odkupił prawa do marki i ja reaktywował bo to wygląda jak ciecie kosztów i powolna ewakuacja.

trzymam za ten scenariusz kciuki bo marka dalej do uratowania.

Odpowiedz
Cytat
Gomez224

Make PokerStars Great Again :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
aleasy77

Ja też jestem zdania, że tylko zmiana właściciela może uratować i pomóc Starsom. Był okres w 2020 r. jak zaczął się covid, że traffic wystrzelił i nie poszli za ciosem, żeby w jakimś stopniu podtrzymać część poola tylko stopniowe wygaszanie kolejnych krajów. Ten cały Flutter co ma PS w tym roku jakieś zyski ma, nie zdziwił bym się jakby miał jakieś porozumienie z innymi podmiotami, że gdzieś indziej zarobi na innych polach a Starsy olewają (to tylko moja teoria). Co kilka lat się właściciel PS zmieniał tutaj dochodzi do okresu, gdzie teoretycznie można się spodziewać zmiany podmiotu prowadzącego ten room.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

.

Odpowiedz
Cytat
Gomez224

Daj nam Boże zmianę właściciela, który powróci na porzucone rynki.

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Raczej się na to nie zanosi, więc nie byłbym jakoś nastawiony na takie myślenie życzeniowe

Odpowiedz
Cytat
mampokera

.

Odpowiedz
Cytat
Gomez224

PokerStars z Czech się akurat wyprowadziło.

Odpowiedz
Cytat
mampokera

.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

filipiny maja podobna do czech ;)

Odpowiedz
Cytat
DeeJay90

Idiotyczna decyzja o zbanowaniu Rosjan i Białorusinów.
Z ciekawości gdzie grają Amerykanie? Bo tam chyba najwięcej fiszy? Nie było ich na starsach ani ma GG

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Napisane przez DeeJay90
Idiotyczna decyzja o zbanowaniu Rosjan i Białorusinów.
Z ciekawości gdzie grają Amerykanie? Bo tam chyba najwięcej fiszy? Nie było ich na starsach ani ma GG

ACR

Odpowiedz
Cytat
mampokera

.

Odpowiedz
Cytat