Cześć wszystkim.
Zastanawiam się nad powrotem do pokera po kilkuletniej przerwie. Na początek sądzę, że będę w stanie poświęcić na samą grę około 2 godzin wieczorami. Jaki room teraz polecacie? Kiedyś ostro grindowałem ale raczej pod rakeback głównie zoomy. Jak teraz wygląda ratio fish/reg na p* i ggpoker? Jak wygląda sprawa z hudem na obu roomach?
Napisane przez marcinass11
Cześć wszystkim.
Zastanawiam się nad powrotem do pokera po kilkuletniej przerwie. Na początek sądzę, że będę w stanie poświęcić na samą grę około 2 godzin wieczorami. Jaki room teraz polecacie? Kiedyś ostro grindowałem ale raczej pod rakeback głównie zoomy. Jak teraz wygląda ratio fish/reg na p* i ggpoker? Jak wygląda sprawa z hudem na obu roomach?
na starsach jak zawsze banksterski szajs od amaya kiedys był tam niski rake ujowa oferta ujowy rakeback i zaregowane wszystko teraz zmieniło się tyle że podnieśli rake... hud oczywiście zabroniony na gg jest wszystko odwrotnie z wyjątkiem rakebacku który tez jest kiepski no i jeszcze minus to felerne bounty jackpoty na które wszyscy narzekają bo bingo i bo zwiększa się buy in... wiadomo o co chodzi.
Ja tam mogę Ci polecić P*. Głównie chodzi o ilość graczy. Co do promocji mamy daily leaderboard. Dochodzi monthly chalange które daje 40% rakebaku (dostępny od złotej skrzynki jeśli dobrze pamiętam). Masz gierki zoom + normalne regularne stoliki.
No właśnie myślałem głównie o PokerStars. Najbardziej pasowały mi zoomy. Ciekawe czy te 10% - 40 to losowo całkowicie czy może P* więcej daje RB graczom przegrywającym/be.