Skip to forum
Notifications
Clear all

[SPIN&GO]

10 Posts
7 Users
17 Reactions
2,159 Views
enjoy7

Cześć strategio!
Wiem, że jest tu kilku graczy spinów, więc liczę na waszą odpowiedź ;)
Ostatnio mam trochę więcej czasu i zapowiada się, że ten stan się jeszcze utrzyma. Zacząłem klikać spin and go. Jak dla byłego gracza cash up to NL50 gierki (przynajmniej do 5$ na p*) wydają się bardzo soft.
Pytanie jest następujące, gdybym chciał zacząć rozwijać się w kierunku grania spinów, co polecacie? Czy jest inna droga niż dołączenie do stajni? Generalnie nie mam pojęcia o gierkach HT, więc praca samemu w ogóle mija się z celem. Jak na razie jedyne z czego korzystam to range preflop od gordona, oraz obejrzałem kilka darmowych filmików z gry.

Wykres łączony z 1$, 2$ i 5$ poniżej ;)

Spoiler

Wychodzi ~96 cEV/game

Tak próbka jest niewielka, ale tyle udało mi się dotychczas zagrać.

Reply
9 replies
chico92

Polecam streamy Nicka Walsha na twitchu (oficjalne konto pokerstars), ogladając go zaczynałem od 2$, aktualnie 10stki. Ma swoja grupe na discordzie, gdzie zawsze dostaniesz merytoryczna odpowiedz:f_thumbsup:

Reply
pzareba

Team BAS Poker także sporo ma do zaoferowania w kwesti spinów. Nick Walsh jak najbardziej polecam

Reply
pzareba

.

50% to nie teraz jest 45% i z każdym kolejnym kontraktem ilość wymaganych gier jest sporo mniejsza i procent też drastycznie spada

Reply
michal19888

Napisane przez pzareba

50% to nie teraz jest 45% i z każdym kolejnym kontraktem ilość wymaganych gier jest sporo mniejsza i procent też drastycznie spada

Dalej uważam, że wejście do stajni przy tych materiałach ogólnodostępnych bądź w modelu subskrypcji jest totalnie nieopłacalne, jak SS miał się w najlepsze to było mega dużo ludzi grających up to 15s i tam regularnie wygrywających jednak wszystko powyżej 30s było odbiciem się od ściany dla większośći tych którzy prowadzili tutaj blogi.
Także do mirco stawek według mnie mirco to 10$ i niżej, jedynym który zyskuje na stackingu jest stajnia.

Reply
nuskei

W smartspinie jest tyle materiałów i z teorii i z mindsetu, że spokojnie w miarę szybko można dojść do stawek 25s, może 50s. Samemu na własną rękę z darmowymi materiałami ciężko będzie podbić 10s obecnie.
Jeżeli zaczynasz i chcesz coś tam zarobić to tylko stajnia.

Reply
8dyb8

bez przesady, jak ktos ogarnial nl25 czy nl50 to ogarnie 10 przy prostych czartach i cbetowaniu.
Poziom na micro dalej jest niski, jedyne co stoi na przeszkodzie to roomy przyspieszajace gre i banujace wygrywajacych graczy, ale starsy jeszcze tego (chyba) nie robia.

OP jesli masz kase na gre no to narazie cisnij sam, stajnia Twoich obecnych wynikow nie poprawi. Jak bedziesz sobie klikal 10tki i nie przebijesz 50cev/gre po powiedzmy 3k gier to mozna sie zainteresowac dodatkowa pomoca

Reply
nuskei

Trochę się pozmieniało :D
W dobie rb, 35cev na 25s jest bardzo dobrym wynikiem, więc nie sądzę że na 10s ktoś nowy zrobi 50cev.

Reply
8dyb8

to juz lepiej pocisnac na jakims -betonline i bezwariancyjnie tyle sie zrobi na 10s pre-rb, tyle ze bariera wejscia przez crypto

Reply