Jak tam, ktoś już coś trafił z tej promocji wyzwań na pokerstars, gdzie można wylosować bilety turniejowe poprzez rozegranie okreslonej liczby rąk bądź spinów czy wyeliminowaniu kogoś z turnieju (można wypełnić wszystkie trzy też z tego co pisze na ps).
Jeśli chodzi o mnie to trafiłem 2x bilet po 5.50$ i jeden 11$ grając przez 3 dni. Wypełniłem z 7 na 9 zadań.
ja trafiłem jakieś prize games x2 09.03 i miało ważnośc do 10.03 ale nie mam zielonego pojecia jak to mozna było wykorzystac bo do niczego nie pasowało. tak więc co to by nie było to przepadło
Dziś zagrałem 7 spinów i dostałem 1 prize z datą na jutro, ale nie wiem co z tym trzeba zrobić. Gdzieś się trzeba zarejestrować czy jak?
Ja mam podobnie. Dostałem ticket do spina z pulą 5$. Data do jutra, szukałem w sofcie, ale nie wiem gdzie to jest. Nawet wziąłem urlop jutro w pracy. Ratujcie.
jak wykorzystać ten bilet z CHALLENGES ? czy on automatycznie zostaje wykorzystany ?
Masz na myśli ten do losowania, otrzymany po wypełnieniu zadania? W regulaminie piszą, że losują codziennie o 6 godzinie rano naszego czasu (automatycznie) i coś trafisz z losowania albo nie (ja do tej pory nic nie wylosowałem, a codziennie wypełniam jakieś zadania).
Dokładnie, jest losowanie. Jak trafisz, to bilet będzie w moje stars -> bilety turniejowe.
Ja wczoraj zagrałem satelitę. Grało ponad 900 osób i było 20 wejściówek do zgarnięcia i jeszcze było kilka miejsc płatnych po 22$.
Byłem agresorem preflop i zagrałem wysoko z AK. Typ mnie sprawdził. Na flopie spadło 322. Na turnie nie pamiętam już co padło, ale sprawdziłem typa. Na riverze wypadł As i poszedł z mojej strony all in, bo od początku obstawiałem, że typ nie ma dwójki ani gniota typu A2, a bardziej dwie figury, w najgorszym razie AA. No i typ sprawdził.
I co się okazało? Gość pokazał 22, czyli już od flopa miał karetę. No i się pożegnałem z turniejem. ;]
Trochę się wnerwiłem, bo byłem wysoko, w okolicach 30. miejsca. Jakbym się podwoił, to bym był w ścisłej czołówce, a pozostało już tylko 91 graczy.