Skip to forum
Bilety Sunday Milli...

Notifications
Clear all

Bilety Sunday Millions

11 Posts
7 Users
3 Reactions
2,241 Views
aleasy77

Jak tam, ktoś już coś trafił z tej promocji wyzwań na pokerstars, gdzie można wylosować bilety turniejowe poprzez rozegranie okreslonej liczby rąk bądź spinów czy wyeliminowaniu kogoś z turnieju (można wypełnić wszystkie trzy też z tego co pisze na ps).

Reply
10 replies
maklakiewicz

Nikt. Pokerstars is rigged!

Reply
esKaa

Jeśli chodzi o mnie to trafiłem 2x bilet po 5.50$ i jeden 11$ grając przez 3 dni. Wypełniłem z 7 na 9 zadań.

Reply
pzareba

ja trafiłem jakieś prize games x2 09.03 i miało ważnośc do 10.03 ale nie mam zielonego pojecia jak to mozna było wykorzystac bo do niczego nie pasowało. tak więc co to by nie było to przepadło

Reply
FulHaus

Dziś zagrałem 7 spinów i dostałem 1 prize z datą na jutro, ale nie wiem co z tym trzeba zrobić. Gdzieś się trzeba zarejestrować czy jak?

Reply
nobolandia

Ja mam podobnie. Dostałem ticket do spina z pulą 5$. Data do jutra, szukałem w sofcie, ale nie wiem gdzie to jest. Nawet wziąłem urlop jutro w pracy. Ratujcie.

Reply
FulHaus

No ja dziś dostałem bilet do satelity za 5,50 zł.

Reply
wujo20

jak wykorzystać ten bilet z CHALLENGES ? czy on automatycznie zostaje wykorzystany ?

Reply
wujo20

dzieki z gory za pomoc :)

Reply
aleasy77

Masz na myśli ten do losowania, otrzymany po wypełnieniu zadania? W regulaminie piszą, że losują codziennie o 6 godzinie rano naszego czasu (automatycznie) i coś trafisz z losowania albo nie (ja do tej pory nic nie wylosowałem, a codziennie wypełniam jakieś zadania).

Reply
FulHaus

Dokładnie, jest losowanie. Jak trafisz, to bilet będzie w moje stars -> bilety turniejowe.
Ja wczoraj zagrałem satelitę. Grało ponad 900 osób i było 20 wejściówek do zgarnięcia i jeszcze było kilka miejsc płatnych po 22$.
Byłem agresorem preflop i zagrałem wysoko z AK. Typ mnie sprawdził. Na flopie spadło 322. Na turnie nie pamiętam już co padło, ale sprawdziłem typa. Na riverze wypadł As i poszedł z mojej strony all in, bo od początku obstawiałem, że typ nie ma dwójki ani gniota typu A2, a bardziej dwie figury, w najgorszym razie AA. No i typ sprawdził.
I co się okazało? Gość pokazał 22, czyli już od flopa miał karetę. No i się pożegnałem z turniejem. ;]
Trochę się wnerwiłem, bo byłem wysoko, w okolicach 30. miejsca. Jakbym się podwoił, to bym był w ścisłej czołówce, a pozostało już tylko 91 graczy.

Reply