Zauważyłem, że wraz z początkiem sierpnia przestało mi naliczać StrategyPoints za grę na P*. Ktoś coś wie, ma podobnie?
Haaaloooo, może ktoś z PS coś w końcu powiedzieć? Czyżby P* nie chciało oddać rake'u ?
U mnie brak od poczatku Lipca... Jestem w kontakcie z supportem, nie wiedza dlaczego tak sie dzieje...kpina
Cześć,
NIestety nie mam dobrych wieści ![]()
Są problemy z naliczaniem StrategyPoints za grę na PokerStars. Niestety podobno jest to jakiś poważniejszy problem techniczny i raczej nie zostanie on rozwiązany z dnia na dzień. Dlatego niestety należy uzbroić się w cierpliwość.
Gdy ktoś powinien mieć już wyższy status, proszę o kontakt z supportem poprzez ticket, aby mu ręcznie podniesiono status.
Niestety aktualnie nie wiemy, komu należą się StrategyPoints.
Ostatnio bywają problemy z PokerStars (kłopoty z naliczaniem StrategyPoints, wyskakujące okienko o przekazywaniu informacji). Mam nadzieję, że te problemy zostaną rozwiązane i sytuacja wróci do normalnego stanu. Problemy z naliczaniem StrategyPoints z PokerStars zdarzały się rzadko.
Pozdrawiam
Napisane przez trymer
Wystarczy napisać " Proszę o podniesienie statusu " ?
Teraz support funkcjonuje w języku angielskim, więc lepiej:
Could you upgrade my status to diamond?
I najlepiej dodać link do screena z softu/trackera, na którym widać ugrany rake za brakujące dni i nick.
W Twoim przypadku widzę, że bardzo niewiele Ci brakuje, więc nie powinno być problemów z podniesieniem statusu.
Pozdrawiam
gdzie ten rake w HM2 się sprawdza ?
EDIT:dobra mam, jakby kto nie wiedział, Reports i taka mała ikonka stats (jest w pionie) po lewej zaraz pod tym żółtym paskiem gdzie nick i filtry się wyświetlają.
u mnie to samo , nic nie nalicza.
czy to może mieć zwiazek z dziwnym faktem że przez ostatnie kilkadziesiat odpalen PokerStars, zakazdym razem wyskakiwała jakas umowa do zaakceptowania dotyczaca PokerStrategy?
narazie napstrykałem w sierpniu $102 rake'u