Tylko ja tak mam czy wszystkim się tak dzieje że nicki prześwitują i widać całe karty? Nie widzę ile mi czasu zostało i przeciwników czasu też nie widzę... ;/
Edit: Nawet nicków nie widzę tylko ostatnią czynność ;/
Tylko ja tak mam czy wszystkim się tak dzieje że nicki prześwitują i widać całe karty? Nie widzę ile mi czasu zostało i przeciwników czasu też nie widzę... ;/
Edit: Nawet nicków nie widzę tylko ostatnią czynność ;/
No ja już mam tak od kilku dni że mi z normalnego trybu wskakuje na ten z "błędem" i teraz wpadłem na to żeby zadać to pytanie.
Hej 69CuZo69,
używasz PokerStars 6 czy 7? Może warto byłoby przesiąść się na 'tę drugą' wersję. Przeinstalowywałeś oprogramowanie?
W razie dalszych problemów napisz do supportu PokerStars, szybko odpowiadają, a ja niestety nie mam na tą chwilę gotowego rozwiązania.
Pozdrawiam.
Witaj Vestelth,
Używam PokerStars 7, nic nie przeinstalowywałem same aktualizacje tylko robię jak są. Uznawałem to po prostu za bug ale widzę że nie ma zbyt wielu osób z tym problemem to jednak zwrócę się do supportu może coś poradzą
Pozdrawiam.
Też tak wczoraj miałem, ale podczas przerwy walczyłem i wylaczylem soft (stoliki) i wróciło do normy ![]()
A teraz widzę, że Ty nie masz tego buga co ją. U Ciebie wystarczy zmienić opcję animacji w sofcie