Witam, mam pytanie:
czy da sie jakoś zrobić, żeby po otwarciu stolika cardmatch odpalał się sam bez konieczności kliknięcia w 'start' ?
Witam, mam pytanie:
czy da sie jakoś zrobić, żeby po otwarciu stolika cardmatch odpalał się sam bez konieczności kliknięcia w 'start' ?
No i dobrze niech się kończy. Szczerze mówiąc to nie chciało mi się klikać na każdym stoliku "START" Na dodatek jakieś wkurzające podświetlanie kart a AMAYA da w nagrodę 20 centów. Spier..ać.
Od kilku dni na stołach mam zakładkę Match, ale nie pojawia mi się przycisk Start. Tak jest, czy mam coś nie tak z klientem?
Napisane przez przemek9422
u mnie działa bez zarzutu
U mnie działa, ale zarzuty mam. Jakoś mało wpada.
Napisane przez ONKAM
Jak często udaje wam się to układać?
Bardzo rzadko bo zmieniam stoliki jak kobieta rękawiczki
Napisane przez DamianLuna
Napisane przez ONKAM
Jak często udaje wam się to układać?Bardzo rzadko bo zmieniam stoliki jak kobieta rękawiczki
![]()
Mam to samo
Napisane przez Pirate9999
NieźleNL50 ?
...
I to jest najlepsze. Przez miesiące grania na NL50 dostałem dosłownie kilka razy 10$ a przeważnie 1$ góra 2$.
Wczoraj i dziś gram na NL25 i proszę z mety 50$. Chyba chcieli mnie pocieszyć.
Napisz jeszcze tylko, ile mniej więcej wyrabiasz raku dla PSsa aby mieć szansę "dostać" taką nagrodę jak 10$
Napisane przez Neffarius
Napisz jeszcze tylko, ile mniej więcej wyrabiasz raku dla PSsa aby mieć szansę "dostać" taką nagrodę jak 10$![]()
Jakoś nie za wiele. Mam PlatinumStar. A jak widać kilka postów wcześniej "zaliczyłem" też 50$.