Hej możecie otwierać skrzynki zdobyte w dailly leader board? Mi pokazuje się taki błąd.
Miałem to samo 3 dni temu i pisałem na chacie z supportem, zaproponowali spróbować na apce w telefonie (nie pomogło) lub ich stronę internetową w przeglądarce (polecam Operę z ich wbudowanym VPN-em, to pomogło).
Napisane przez RobinsonV
Miałem to samo 3 dni temu i pisałem na chacie z supportem, zaproponowali spróbować na apce w telefonie (nie pomogło) lub ich stronę internetową w przeglądarce (polecam Operę z ich wbudowanym VPN-em, to pomogło).
a po co Ci VPN do Starsów?
Ja też tylko ze strony mogę otwierać skrzynki.
VPN nie jest niezbędny, wystarczy zmienić w ustawieniach sieci bramę dns czy jakoś tak na 8.8.8.8
Napisane przez elusivepl
Bo nie zalogujesz się na stronie.
zaloguje się bez najmniejszych problemów. Jak się ma polskie dns to jest lipa , ale jak googlowskie to wszystkie strony świata się otwierają
Zniknął mi od dzisiaj cash leaderboard, został tylko dla spin&go.
Czy u Was jest to samo?
Napisane przez waltdisneyem
Zniknął mi od dzisiaj cash leaderboard, został tylko dla spin&go.
Czy u Was jest to samo?
tak
Cash leaderboard dostępny będzie później, bo mają jakiś problem techniczny.
Taką odpowiedź dostałem przed momentem od supportu.
Gdzie się podział leaderboard, czy wszystkim zniknął? Zacząłem dostawać jakiś Cardex warty 0,20$ zamiast leaderboard warty 20$. WTF
Jeśli to jest jakiś przedświąteczny prank to straszny suchar z niego.
Spinowy LB też jest tylko do jutra więc pewnie już kończą wszystkie promocje przed przejściem na nowy VIP system
pojawiło się już coś więcej na temat tego nowego systemu, czy dalej żyjemy w niepewności :D?
Napisane przez grzesiek
pojawiło się już coś więcej na temat tego nowego systemu, czy dalej żyjemy w niepewności :D?
https://pokerfuse.com/news/poker-room-news/220357-pokerstars-gears-major-rewards-program-overhaul/
Na Discordzie jeden z członków staffu dodał "Not going to say that everything in this article is 100%, but it's a fairly good summary of what was discussed in this channel."
Oficjalne info 15 stycznia, wejście systemu w życie 22 stycznia.