Hej, od bardzo długiego czasu gram na P* i nigdy nie miałem takiego problemu. Otóż po odpaleniu jakiejkolwiek cashówki wyświetla mi się komunikat: "We are sorry but poker stars does not offer real money games in your area." Nigdy nie grałem poza granicami naszego kraju, ani też nie zmieniałem ostatnio providera internetu jeśli ma to jakieś znaczenie. Ktoś wie o co może chodzić?
Ok, nevermind... teraz jak wszedłem na stolik już wszystko działa prawidłowo. Może P* coś naprawił.
Witaj zaperos,
Problem ten dotyczy najczęściej osób, które korzystają z VPN i korzystają z numeru IP z kraju, w którym PokerStars nie oferuje swoich usług.
Jeśli jednak problem ten się pojawi ponownie, a Ty powinieneś mieć możliwość gry na PokerStars to skontaktuj się z supportem tej platformy:
Pozdrawiam.
IP'iki nie są przypisane do krajów na sztywno. Dostawcy internetu przejmują je często z innych krajów. Ich powiązanie z domeną dostawcy, tak więc z nowym krajem zależy od rozpowszechnienia tej informacji na serwerach DNS. Najczesciej rozłączenie i nowe połączenie powinno pomóc - dostaniesz nowe IP.
Dziś znów pojawił się ten sam komunikat. Rozłączenie i nowe połączenie niestety nie pomogło. Napisałem do supportu rano, ale do tej pory żadnych wieści od nich :/