Przejdź do forum
logowanie do PS

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

logowanie do PS

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
764 Wyświetlenia
rafakub

Witam,
W dniu wczorajszym przy logowaniu się na PS* ukazał mi się komunikat o zablokowaniu możliwości gry na prawdziwe pieniądze z terytorium USA (lub terytoriach zależnych USA). Problem jest w tym, że loguje się z Polski i nie mogę grać na real money. Wysłałem do PS* Zapytanie o przyczynę i o to ich odpowiedź.

Informujemy, że PokerStars korzysta z usług firm trzecich, które dostarczają informacji na temat prawdopodobnej lokalizacji komputerów używających naszego programu. Informacje te służą do egzekwowania przepisów i ograniczeń w zależności od lokalizacji komputera z oprogramowaniem PokerStars.

Posiadane przez nas informacje sugerują, że używałeś programu PokerStars korzystając z połączenia internetowego zarejestrowanego w USA (lub terytoriach zależnych USA). Możliwe jest, że chociaż nie przebywasz na terytorium USA (lub terytoriach zależnych USA), Twoje ustawienia internetowe mogą wprowadzać nasze serwery w błąd. Dla naszych serwerów łączysz się z terytorium USA, co oznacza, że nie możesz korzystać z gier na prawdziwe pieniądze.

W związku z powyższym prosimy, abyś nie używał połączenia VPN lub proxy, co pomoże w uniknięciu problemu w przyszłości.

O co chodzi z tym VPN i proxy. Proszę o pomoc

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Główny administrator
spinek

Hej rafakub,

Najlepiej sprawdź sobie za pomocą jakiejś strony, jak geolokalizują Twoje IP np. tutaj
Jeśli wykrywa tam, że jesteś z USA to nie jest dobrze. Czasem też geolokalizacja może po prostu być niedokładna.

Skąd masz dostęp do sieci? Może korzystasz z proxy i nawet o tym nie wiesz?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Stało się. JKM ostrzegał!
Zostaliśmy terytorium zależnym USA!!!

Odpowiedz
Cytat
ddaniecki

grać z Rosji też nie zabardzo

Spoiler