Witam,
W dniu wczorajszym przy logowaniu się na PS* ukazał mi się komunikat o zablokowaniu możliwości gry na prawdziwe pieniądze z terytorium USA (lub terytoriach zależnych USA). Problem jest w tym, że loguje się z Polski i nie mogę grać na real money. Wysłałem do PS* Zapytanie o przyczynę i o to ich odpowiedź.
Informujemy, że PokerStars korzysta z usług firm trzecich, które dostarczają informacji na temat prawdopodobnej lokalizacji komputerów używających naszego programu. Informacje te służą do egzekwowania przepisów i ograniczeń w zależności od lokalizacji komputera z oprogramowaniem PokerStars.
Posiadane przez nas informacje sugerują, że używałeś programu PokerStars korzystając z połączenia internetowego zarejestrowanego w USA (lub terytoriach zależnych USA). Możliwe jest, że chociaż nie przebywasz na terytorium USA (lub terytoriach zależnych USA), Twoje ustawienia internetowe mogą wprowadzać nasze serwery w błąd. Dla naszych serwerów łączysz się z terytorium USA, co oznacza, że nie możesz korzystać z gier na prawdziwe pieniądze.
W związku z powyższym prosimy, abyś nie używał połączenia VPN lub proxy, co pomoże w uniknięciu problemu w przyszłości.
O co chodzi z tym VPN i proxy. Proszę o pomoc